Στο φινάλε ο Απόλλων Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας έχανε ως το 89' 0-2 από τη Λαμία, αλλά στο φινάλε έφερε το ματς στα ίσα.

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης έδωσε το Σάββατο (10/08) ο Απόλλων Λάρισας. Αντίπαλος του η Λαμία που είχε στις τάξεις της τον πρώην μέσο των Θεσσαλών, Λούκας Ράμος. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 στο 52', όμως οι ποδοσφαιριστές του Άριαν Μπελά έφεραν το ματς στα ίσα εκμεταλλευόμενοι τα σοβαρά λάθη στα μετόπισθεν.

Στο 38' και από συνδυασμό των Καραμάνου, Τουράμ ο Τομάς άνοιξε το σκορ για τη Λαμία, ενώ το 0-2 έκανε με σουτ ο Δημούτσος. Στο 90' ο Καμπέρης έπειτα από διώξιμο του Ασίγκμπα μείωσε και στιε καθυστερήσεις ο Μεζίνι διαμόρφωσε το αποτέλεσμα μετά από απόκρουση του Θεοδωρόπουλου σε σουτ του Γαρυφαλλόπουλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Σουλιώτης, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Λίταινας, Κοντοθανάσης, Τασιούλης, Σιφναίος, Καρατάσιος, Ζήσης. Έπαιξαν και οι: Γκουντρουμπής, Λουκάς, Καμπέρης, Βαγενάς, Κούλπας, Νύκταρης, Μπρέμπος, Κωστούλας, Μπιμάι, Ναζίμ, Κακάμης, Καψάσκης, Γαρυφαλλόπουλος, Κοσμίδης, Μεζίνι, Καρδάμης.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης (71′ Θεοδωρόπουλος), Σκόνδρας (54′ Αντέτζο), Βύντρα (65′ Ασίγκμπα), Πλιάτσικας, Βάντερσον (87′ Νικολόπουλος), Δημούτσος (87′ Κωστίκας), Μπεχαράνο (75′ Λούκας Ράμος), Καραμάνος (87′ Καραγιάννης Χρ.), Σάλιακας (71′ Ρόμανιτς), Τομάς (71′ Καραγιάννης), Τουράμ (83′ Βλαχομήτρος).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep