Ναζίμ στον Απόλλωνα

Ο Νταβίντ Ναζίμ ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Τον πρώτο Νιγηριανό ποδοσφαιριστή της ιστορίας του απέκτησε ο Απόλλων Λάρισας. Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν τον 23χρονο μέσο Νταβίντ Ναζίμ με θητεία πέρυσι στον Ολυμπιακό Βόλου (23 συμμετοχές, 6 γκολ). Πέρυσι έπαιξε στον Πανσερραϊκό (18 ματς, 1 γκολ) και προηγουμένως σε Κέρκυρα (3 συμμετοχές), Ζάκυνθο (22 παιχνίδια, 3 γκολ).

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του υψηλόσωμου μέσου (παίζει και box to box) David Nazim. O 23χρονος αμυντικός μέσος είναι γεννημένος στις 7 Νοεμβρίου 1996 στην Onitsha και την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε στην ομάδα Al-Orooba των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, απ’ όπου το 2015 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ζακύνθου.

Έπειτα από ένα χρόνο μετεγγράφηκε στον ΑΟΚ Κέρκυρα και από κει μετέβη στη Σλοβενία και ειδικότερα στην NK Ankaran. Στις αρχές του 2018 και ειδικότερα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ήρθε η πρόταση του Πανσερραϊκού και ο νεαρός θηριώδης μέσος (1.89) επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, με τους Σερραίους στην Football League.

Κατά την περασμένη σεζόν ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε υπέρβαση εντάσσοντας, στο δυναμικό του, τον Nazim στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπου είχε ο David είχε, όπως αναμενόταν, σαρωτική διάκριση, βοηθώντας αρκετά τους "ερυθρόλευκους" για να πετύχουν τον στόχο τους. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά δυναμικό παίκτη, με πολύ καλό σωματότυπο, αλλά και ποιοτικά στοιχεία στον τρόπο που αγωνίζεται και που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο. Αναμφίβολα πιστεύουμε να βοηθήσει σημαντικά για την επίτευξη των στόχων μας.

Τον καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και να προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα μας. Τον David Nazim υποδέχθηκε στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Φιλιππούπολης ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Μιχάλης Μπίζιος».

Last modified onΤετάρτη, 17 Ιούλιος 2019 21:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep