Γεμίζει το ρόστερ

Στον Απόλλωνα Λάρισας οι Σιφναίος, Δημητριάδης, Νύκταρης. Ανανέωσε ο Τασιούλης.

Διάστημα εργομετρικών εξετάσεων είναι το τρέχον για τον Απόλλωνα Λάρισας. Με αφορμή, λοιπόν, το ξεκίνημα των Θεσσαλών η ΠΑΕ ανακοίνωσε τις πρώτες μεταγραφές της, όλες ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών. Παράλληλα, οι «κυανόλευκοι» έκαναν γνωστό ότι ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Δημήτρης Τασιούλης και επιστρέφουν στο ρόστερ οι Κακάμης (Φωκικός), Λουκάς (Αλμυρός).

Ο Απόλλων Λάρισας απέκτησε δανεικό από τον Παναθηναϊκό τον 22χρονο επιθετικό Μαρκ Σιφναίο (1 συμμετοχή φέτος), τον 22χρονο μέσο Τάσο Δημητριάδη (24 συμμετοχές, 3 γκολ με τον Απόλλωνα Πόντου) και τον 19χρονο μέσο Μιχαλανδρέα Νύκταρη (18 συμμετοχές, 1 γκολ με τον Ηρόδοτο και 11 συμμετοχές με τον Νέστο).

Η ανακοίνωση για τον Σιφναίο:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του υψηλόσωμου σέντερ φορ Μαρκ Σιφναίου. Ο Μαρκ Σιφναίος (γεννηθείς στο Άμστερνταμ, 24 Νοεμβρίου 1996) είναι Ελληνοολλανδός επιθετικός ποδοσφαιριστής και ανήκε στον Παναθηναϊκό. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στην Ολλανδία. Αρχικά αγωνιζόταν στην VW-HEDW. Εκεί τον εντόπισε ένας ατζέντης και η πρώτη μεταγραφή έγινε για την SV RAP, μία ακαδημία υψηλότερου επιπέδου. Ακολούθησε η Roda, η SV ARGON που λειτουργεί σαν ακαδημία της Ουτρέχτης, και ύστερα η Μπράμπαντ Γιουνάιτεντ.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2014 στην ολλανδική Βάαλβαϊκ όπου κατέγραψε τρεις συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος, έχοντας κυρίως συμμετοχή στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2017 ο Σιφναίος άφησε την Ολλανδία και τη Βάαλβαϊκ και έκανε το ταξίδι για την μακρινή Ινδία. Προορισμός του, η Κεράλα Μπλάστερς, η οποία είχε προπονητή τον Ρενέ Μιούλενστεν. Στις αρχές Ιανουαρίου του 2018, ωστόσο, ο Ρενέ Μιούλενστεν αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο.

asif

Ο Σιφναίος βλέποντας πως ο νέος προπονητής σκοπεύει να αλλάξει το πλάνο, αποφάσισε να μείνει ελεύθερος από την Κεράλα Μπλάστερς λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ινδική ομάδα. Ήταν μια κίνηση που αιφνιδίασε τους Ινδούς καθώς παρά το γεγονός ότι ο χρόνος συμμετοχής του είχε μειωθεί αισθητά, μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου. Στις 26 Ιανουαρίου του 2018 συμφώνησε με την ινδική ΦΚ Γκόα που διεκδικούσε το ινδικό πρωτάθλημα. Με την ΦΚ Γκόα αγωνίστηκε στην ημιτελική φάση των play offs. Ο συνολικός απολογισμός του στην ομάδα ήταν 7 συμμετοχές και ένα γκολ. Στις 4 Αυγούστου του 2018 υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό. Το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας για το Κύπελλο Ελλάδος που έληξε 2-2.

Ο Μαρκ βρέθηκε την Δευτέρα στην Λάρισα μαζί με τον εκπρόσωπο του, όπου είχαν συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Απόλλων κ. Παναγιώτη Μαντζανά και αφού συμφώνησαν πέρασε τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας και του ευχόμαστε υγεία και να αποδείξει έμπρακτα μέσα στο γήπεδο την αναμφισβήτητη ποδοσφαιρική του αξία».

Η ανακοίνωση για τον Δημητριάδη:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τα βρήκε σε όλα και έκανε "δικό" της τον νεαρό επιθετικό Τάσο Δημητριάδη. Ο Τάσος βρίσκεται ήδη στην Λάρισα από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας (15/07) και μάλιστα πέρασε και από εργομετρικές εξετάσεις στο "The Μedical project". Ο Τάσος Δημητριάδης το διάστημα 2012-18 ανήκε στον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια είχε δοθεί ως δανεικός στη Michalovce από τη Σλοβακία στην οποία συμμετείχε σε 11 παιχνίδια και ακολούθως αγωνίστηκε (πάλι ως δανεικός) στην ΑΕ Καραϊσκάκης τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 25 αγώνες.

adimi

Τον Ιούνιο του 2018 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Πόντου. Παράλληλα έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Κ-17 την περίοδο 2013-14 με έξι συμμετοχές και ένα γκολ και στην Κ-19 τη σεζόν 2016-17 έχοντας τρεις συμμετοχές και ισάριθμα τέρματα. Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας εύχεται στον Τάσο να είναι γερός και να πετύχει μαζί μας, τους στόχους του, βοηθώντας φυσικά στο ακέραιο τον σύλλογο μας».

Η ανακοίνωση για την παραμονή Τασιούλη:

«Με την φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Τασιούλης. Ο εκ των σταθερότατων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, την απελθούσα αγωνιστική περίοδο (2018-19), συμφώνησε και ανανέωσε την συνεργασία του μαζί μας, με στόχο να πετύχει ακόμη περισσότερα με την "κυανόλευκη" φανέλα.

Ο Δημήτρης Τασιούλης γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1997 και έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νίκη Μιχαήλ και στη συνέχεια έπαιξε στη Δόξα Βλαχογιαννίου. Επόμενος “σταθμός” του ο Τύρναβος, όπου έπαιξε στην Κ19 τη σεζόν 2014-2015 και με την πρώτη ομάδα την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική (26 συμμετοχές-3 γκολ). Το 2016 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς, κατακτώντας το πρωτάθλημα με την ομάδα Κ-20. Την περίοδο 2017-18 αγωνίσθηκε με τον Κισσαμικό στο πρωτάθλημα της Football League. Δημήτρη συνέχισε ακόμη πιο δυνατά με την φανέλα του Απόλλωνα μας!

Εν τω μεταξύ επέστρεψαν στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας ο μεσοεπιθετικός Θοδωρής Λουκάς και ο δεξιός μπακ χαφ Θανάσης Κακάμης, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Παιδιά καλωσορίσατε και πάλι στο σπίτι σας».

H ανακοίνωση για Νύκταρη:

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου επιτελικού μέσου Μιχαλανδρέα Νύκταρη. Ο Μιχαλανδρέας είναι γεννημένος στις 30/12/1999. Ο Μιχαλανδρέας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία 14 ετών στις ακαδημίες του ΟΦΗ έχοντας αγωνιστεί στην Κ-15, Κ-17 και Κ-20 και στη συνέχεια πραγματοποίησε 15 συμμετοχές στον ΑΟΧ Χανίων στην Football League.

Συνέχισε στην Κύπρο στην Α' εθνική στην Καρμιώτισσα και μετέπειτα αγωνίστηκε στην Βέροια σε Α' και Β' εθνική. Μέχρι πρότινος αποτελούσε αναντικατάστατο μέλος στον Ηρόδοτο ενώ έχει περάσει και από τον Νέστο Χρυσούπολης πρόπερσι πρωτοπόρο στον όμιλο του στην Γ' εθνική με 11 συμμετοχές. Μιχαλανδρέα καλωσόρισες, να έχεις υγεία και να χαρούμε μαζί πολλές επιτυχίες της ομάδος μας».

Last modified onΔευτέρα, 15 Ιούλιος 2019 23:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep