Διαψεύδει ο Μαντζανάς

Ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς ούτε θέλει να ακούσει περί πώλησης του ΑΦΜ στον Ηρακλή.

Το σενάριο που ήθελε τον Ηρακλή να επιδιώκει την αγορά του ΑΦΜ του Απόλλωνα Λάρισας διέψευσε κατηγορηματικά ο Παναγιώτης Μαντζανάς. Ο πρόεδρος της θεσσαλικής ομάδας το χαρακτήρισε μύθευμα και είπε: «Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ούτε έγινε αλλά και ούτε θα δεχθώ να γίνει η παραμικρή συνάντηση για ένα τέτοιο θέμα με οποιοδήποτε οικονομικό αντάλλαγμα».

Η δήλωση του Μαντζανά:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα από τους άμεσα συνεργάτες μου, για κάτι το οποίο δεν έχει καμία υπόσταση και ούτε πρόκειται να έχει. Διαψεύδω κατηγορηματικά και οργισμένα την ανυπόστατη πληροφορία περί εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πρόσωπο μου, για την αγορά του ΑΦΜ της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας από ανθρώπους του Ηρακλή.

Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν προσδοκίες και θετικές εντυπώσεις στον φίλαθλο κόσμο τους. Δεν με ενδιαφέρει και δεν μπαίνω σε κανενός είδους τέτοια «παιχνίδια». Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ούτε έγινε αλλά και ούτε θα δεχθώ να γίνει η παραμικρή συνάντηση για ένα τέτοιο θέμα με οποιοδήποτε οικονομικό αντάλλαγμα.

Ο Απόλλωνας ανήκει στην Φιλιππούπολη, στην Λάρισα και στους φιλάθλους της. Έχει χαράξει ήδη την ροτα του και στόχος μας, είναι να πάει ακόμη ψηλότερα την φετινή περίοδο και όχι να ασχολείται έστω και για αστείο με τέτοια μυθεύματα.

Με τιμή
Παναγιώτης Μαντζανάς
Μεγαλομέτοχος - Πρόεδρος
ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας».

Last modified onΚυριακή, 30 Ιούνιος 2019 23:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep