Ανανέωση με Μπελά

Ο Απόλλων Λάρισας έκανε γνωστό ότι ξεκινά τον σχεδιασμό με τον Άριαν Μπελά στον πάγκο. Ανανέωσαν Χατζής, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης.

Στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται ο Άριαν Μπελά. Το έργο του κρίθηκε επιτυχημένο, με αποτέλεσμα η διοίκηση να δώσει τα χέρια μαζί του εν όψει Super League 2. Στο πόστο του γυμναστή παραμένει ο Κυριάκος Γιάγκου, ενώ παρελθόν αποτελεί ο προπονητής τερματοφυλάκων, Μπάμπης Μπακαρός. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή κ. Άριαν Μπελά, όπως ήταν αναμενόμενο μετά από την επιτυχημένη φετινή πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Football League. Ο κ Μπελά θα ξεκινήσει άμεσα τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν. Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας του εύχεται ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας στην νεοσύστατη Super League 2, όπου θα μετέχουμε μαζί με άλλες 11 ομάδες.

Παράληλα η διοίκηση της ΠΑΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας και με τον γυμναστή της κ. Κυριάκο Γιάγκου, το έργο του οποίου ήταν σαφώς αντιληπτό από όλον τον φίλαθλο κόσμο.

Δεν συνεχίζει σαν προπονητής τερματοφυλάκων στην τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, ο Μπάμπης Μπακαρός. Ο παλαίμαχος γκολκίπερ του συλλόγου, ανακοίνωσε την απόφαση του, με την εξής δήλωση:

«Από σήμερα θέτω την παραίτηση μου στην διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας. Αυτή η πρόθεση μου άλλωστε έχει γίνει γνωστή με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην FOOTBALL LEAGUE.

Η απόφασή μου αυτήν λαμβάνεται για προσωπικούς λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, αυτές τις δύο όντως εξαιρετικές χρονιές. Να ευχαριστήσω επίσης τους αθλητές για την άψογη συνεργασία. Τους συναδέλφους προπονητές- γυμναστές που συνεργαστήκαμε αυτές τις δύο χρονιές. Επίσης να ευχαριστήσω ως προς το δικό μου κομμάτι ως προπονητής τερματοφυλάκων τους Γ. Φιρινίδη - Π. Κραβαρίτη - Π. Παιτέρη - Θ. Λαμπίρη - Γ. Σπηλιόπουλο - Α. Κοτουγλίδη - Γ. Μαντζάρη - Ν. Γκέκα, για την άψογη συνεργασία. Πιστεύω έκανα ό,τι είναι δυνατόν για το καλό των αθλητών και συνάμα της ομάδος. Τέλος εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα στην SUPER LEAGUE 2 και πάντα επιτυχίες.

Mε εκτίμηση
ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΚΑΡΟΣ».

Ανανέωσαν Χατζής, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τους τρεις αρχηγούς της. Μετά από αστραπιαίες κινήσεις και ενέργειες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά, θα συνεχίσουν κοντά μας, τρεις εξαιρετικά σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και άνθρωποι, ήτοι οι Κώστας Χατζής, Κώστας Σκούπρας και Κωνσταντίνος Κουρτεσιώτης.

Η διοίκηση και ο πρόεδρος της "κυανόλευκης" ΠΑΕ εύχονται στους τρεις προαναφερθέντες παίκτες να είναι γεροί και να συνεισφέρουν από την πλευρά τους τα μέγιστα ώστε και φέτος να πάμε όλοι μαζί την ομάδα, ακόμη παραπάνω, με γνώμονα το καλό ποδόσφαιρο και την αξιοπρέπεια στους αγωνιστικούς χώρους».

Last modified onΔευτέρα, 24 Ιούνιος 2019 22:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep