Έφεση μόνο για... Σπάτα

Η Επιτροπή Εφέσεων θα συζητήσει το αίτημα του Απόλλωνα Λάρισας που αφορά στον Αήττητο Σπάτων και όχι στην απόρριψη του φακέλου από το ΠΟΑ.

Ο Απόλλων Λάρισας με ανακοίνωσή του τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (06/05) είχε ανακοινώσει ότι θα κατέθετε έφεση κατά της απόφασης του ΠΟΑ το οποίο απέρριψε τον φάκελό για το πρώτο στάδιο επιτήρησης. Το FL News, όμως σας ενημέρωσε ότι έφεση στη συγκεκριμένη διαδικασία δεν προβλέπεται και ότι η μόνη δεδομένη κίνηση ήταν αυτή που αφορούσε στο κύρος του αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε την Τρίτη (07/05).

Η Επιτροπή Εφέσεων προσδιόρισε την έφεση των «κυανόλευκων» για την Τετάρτη (08/05, 16:30) και αυτή, βέβαια, αφορά στην απόφαση του αθλητικού δικαστή. Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο είχε απορρίψει την ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την ομάδα των Μεσογείων, όπως και αυτές τεσσάρων ακόμα ΠΑΕ. Η θεσσαλική ομάδα είχε αναδειχτεί ισόπαλη (1-1) στα Σπάτα και επιδιώκει το +2 στη βαθμολογία για να προσπεράσει τον Πλατανιά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι καμία άλλη ΠΑΕ εκ των Κέρκυρας, Δόξας Δράμας, Απόλλωνα Πόντου, Αιγινιακού δεν προσέφυγε κατά της απόφασης, αφού δεν είχε και νόημα για τη βαθμολογική θέση τους. Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 08/05/2019, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ, 16.30
Έφεση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ κατά της υπ΄αριθμ. 108/2019 απόφασης της ΠΜΠΟ/FOOTBALL LEAGUE».

Last modified onΤρίτη, 07 Μάιος 2019 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep