Logo
Print this page

«Σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα»

Ο Απόλλων Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση για τους Λούκας Ράμος και Μαρκολίνο.

[googlead][/googlead]

Το Fl News σας είχε ενημερώσει για τον αποκλεισμό των Λούκας Ράμος και Μαρκολίνο από τη 18άδα του αγώνα με την Παναχαϊκή και πως κάτι... έτρεχε με τους δύο Βραζιλιάνους. Η ΠΑΕ, μετά την ήττα από τους Αχαιούς, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι αμφότεροι υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα και πως κλήθηκαν σε απολογία. Αναλυτικά:

«Σε ένα πολύ σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσαν οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές μας, Lucas Ramos και Marcolino, παραμονή του δύσκολου αγώνα μ την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Την όλη υπόθεση έχει ήδη επιληφθεί η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, που δεν θα αφήσει να περάσει έτσι το όλο θέμα και ήδη οι δύο παίκτες έχουν κληθεί σε απολογία, όπου αναμένεται να υπάρξει και ανάλογη βαριά τιμωρία προς συνέτιση. Και αυτό γιατί κανένας δεν είναι υπεράνω του συλλόγου και δεν μπορεί να "παίζει" μαζί του».

Ο Απόλλων εξέδωσε και δεύτερη ανακοίνωση, με την οποία έδωσε συγχαρητήρια στη διαιτησία του Πέτρου Τσαγκαράκη: «Η διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, παρά την πικρία που αφήνει σε όλους μας, η ήττα στο ντέρμπι της Πάτρας με σκορ 1-0 από την Παναχαϊκή, θέλουν να συγχαρούν τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν και να εξάρουν την αμερόληπτη διαιτησία του κ. Πέτρου Τσαγκαράκη και των συνεργατών του, κ.κ. Αντώνιου Αναστασάκη και Δημήτριου Τίκα.

Τέτοιου είδους εξαίρετες διαιτησίες όπως αυτήν του κ. Τσαγκαράκη σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, μας δίνουν το δικαίωμα να ελπίζουμε σε κάτι ελπιδοφόρο για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Επίσης η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ευχαριστεί την Παναχαϊκή για την φιλοξενία που έτυχε στην Πάτρα».

Last modified onΣάββατο, 23 Φεβρουάριος 2019 19:00
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr