«Αναβολή για σπουδαίο λόγο»

Η Football League θέλει να κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Απόλλωνα Λάρισας στην υπόθεση της προσφυγής της Νέας Ιωνίας.

Η εξ αναβολής προσφυγή της Νέας Ιωνίας κατά του Απόλλωνα Λάρισας είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί την Τρίτη (19/02) στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω σωματείο στηριζόμενο στο άρθρο 8 του παραρτήματος Α' του Κανονισμού ιδιότητας και μετεγγραφών ποδοσφαιριστών ζητά 29.500 ευρώ για την κάλυψη των δαπανών κατάρτισης του Δημήτρη Τσικρικά.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν συζητήθηκε και πήρε νέα αναβολή για «σπουδαίο λόγο», όπως ανακοίνωσε η έδρα. Το FL News έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας εκπροσώπησε ο νομικός, Αργύρης Λίβας, ο οποίος ζήτησε αναβολή για τρεις λόγους. Ο πρώτος ήταν ότι οι Θεσσαλοί έστειλαν τη Δευτέρα (18/02) έγγραφο στη διοργανώτρια και ζητούσαν να κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ τους. Ο δεύτερος αφορούσε στην αδυναμία του μάρτυρα και προέδρου της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μαντζανά να παραβρεθεί. Ο σπουδαίος λόγος, όμως ήταν ο 3ος.

Όπως ανέφερε ο Λίβας, την Τρίτη (19/02) έγινε συνάντηση μεταξύ Super League - Football League - ΕΠΟ και αποφασίστηκε να τεθούν ως θέμα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και στην Εκτελεστική Επιτροπή οι συγκεκριμένες διατάξεις.

Ο νομικός της Νέας Ιωνίας, Γιώργος Τσοπανίδης δεν συναίνεσε στην αναβολή και σημείωσε ότι: «Είναι η δεύτερη φορά που ζητείται αναβολή και υπήρχε αρκετό διάστημα αν ήθελε κάποιος να κάνει πρόσθετη παρέμβαση. Η διάταξη υπάρχει ήδη και οποιαδήποτε εξωνομική συζήτηση δεν απασχολεί το δικαστήριο».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αρχικά η νομικός, Αικατερίνη Αργυρίου, εκπροσώπωντας τη Football League έκανε γνωστό στην έδρα ότι το αίτημα του Απόλλωνα Λάρισας κοινοποιήθηκε στη λίγκα την Τρίτη (19/02), αλλά δεν της επετράπη να επεκταθεί. Παρόλα αυτά έπειτα από 20λεπτη διακοπή η έδρα ανακοίνωσε ότι: «Αποφασίστηκε η αναβολή κατά πλειοψηφία για σπουδαίο λόγο και όχι για την άσκηση πρόσθετης παρέμβασης». Η υπόθεση θα συζητηθεί στις 5 Μαρτίου.

Last modified onΤετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2019 00:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep