«Βρήκαμε τις δυνάμεις»

Ο Άριαν Μπελά εξήγησε πώς ο Απόλλων Λάρισας έφτασε στο 3-2 σε βάρος του Αιγινιακού.

[googlead][/googlead]

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Άριαν Μπελά, εξήγησε πώς μπόρεσε η ομάδα του να γυρίσει το 0-2 σε 3-2, για τη 17η αγωνιστική της Football League. Μετά την επικράτηση σε βάρος του Αιγινιακού, είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ξέραμε πως ο Αιγινιακός ερχόταν με ισοπαλία στην Παναχαϊκή. Εμείς προετοιμαστήκαμε πολύ καλά γι' αυτό το ματς και δώσαμε έμφαση στην ψυχολογία. Στα εντός έδρας παιχνίδια ο Απόλλων είναι στην ένατη θέση, ενώ εκτός που παίζει πιο απελευθερωμένα είναι στη δεύτερη. Εκεί λοιπόν δουλέψαμε όπως και στο κομμάτι της τακτικής και παρά τις απουσίες που είχαμε αυτό δεν φάνηκε στο αγωνιστικό χώρο.Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε φοβισμένα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τις δυνάμεις για να ανατρέψουμε το παιχνίδι.

Ο παίκτης Αλέξανδρος Μπιμπάι είπε: "Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την ανατροπή που κάναμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά και δεχθήκαμε δύο γκολ που μας έριξε ψυχολογικά. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως γυρίσαμε το ματς και πήραμε τη νίκη. Εμείς πλέον βλέπουμε το παιχνίδι με την Παναχαϊκή".

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2019 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep