Επιβολή για Χαραλαμπόπουλο

Επιβολή ποινής για τον Αριστομένη Χαραλαμπόπουλο στον Απόλλωνα Λάρισας. Επιβολή ποινής για τον Αριστομένη Χαραλαμπόπουλο στον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Απόλλων Λάρισας πρέπει να αποπληρώσει μέσα σε τρεις ημέρες τον Αριστομένη Χαραλαμπόπουλο ώστε να μην κινδυνεύσει με αφαίρεση βαθμών.

Την εξόφληση του Αριστομένη Χαραλαμπόπουλου αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και έτσι η υπόθεση της προσφυγής του Απόλλωνα Λάρισας έφτασε στην φάση της επιβολής. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Θεσσαλίας θα πρέπει μέσα στις επόμενες ημέρες να πληρώσει όλο το ποσό που έχει επιδικαστεί στον ποδοσφαιριστή ώστε να μην φτάσει στο στάδιο της ενεργοποίησης.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

«Επιβάλλει στην καθής η αίτηση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Αριστομένιου Χαραλαμπόπουλου του Ανδρέα, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 606/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Last modified onΤετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2019 22:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep