Logo
Print this page

Έφυγε ο Τροΐζι

Παρελθόν αποτελεί για τον Απόλλωνα Λάρισας ο Μαρσέλο Τροΐζι.

Η δεύτερη Κέρκυρα πήρε τη Δευτέρα (4/2) «διαζύγιο» με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό. Ο τρίτος της κατάταξης στη Football League Απόλλων Λάρισας θα πορευτεί και αυτός με νέο τεχνικό, καθώς ο Μαρσέλο Τροΐζι παραιτείται!

Ο Βραζιλιάνος κόουτς αποφάσισε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της θεσσαλικής ομάδας με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Ύστερα από 15 αγωνιστικές ο Τροΐζι πραγματοποίησε εξαιρετικά απρόσμενη θετική πορεία, έχοντας απολογισμό 7 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες. Στο Κύπελλο μέτρησε μία νίκη και τρεις ήττες.

Ο Τροΐζι, σύμφωνα με το περιβάλλον του, δεν είχε καθαρό μυαλό να εργαστεί στον Απόλλωνα, οπότε αποφάσισε να αποχωρήσει και πλέον θα αναζητήσει νέα ομάδα. Όσο για τους Λαρισαίους; Θα κληθούν να επιλέξουν τον διάδοχό του και ενώ είχαν ανακοινώσει τον Δεκέμβριο ότι του είχαν επεκτείνει το συμβόλαιο ως το 2020.

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ επισημοποίησε τη λύση της συνεργασίας αναφέροντας τα εξής: «Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας αποφάσισαν να προβούν στην λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μαρσέλο Τροΐζι. Ευχόμαστε στον κ. Τροΐζι καλή συνέχεια και να έχει όπου πάει τα εχέγγυα και τις προοπτικές που του προσφέραμε εμείς, στο χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας».

Last modified onΔευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2019 23:39
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr