Επιβεβαίωση με Μπραμπίγια

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Λούκας Μπραμπίγια, το όνομα του οποίου είχε αποκαλύψει το FL News στις 22 Δεκεμβρίου.

Προ μηνός το FL News είχε αποκαλύψει ότι στη μεταγραφική λίστα του Απόλλωνα Λάρισας βρισκόταν ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Λούκας Μπραμπίγια. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε με την άφιξή του στη Λάρισα και την ανακοίνωση της απόκτησής του από τη θεσσαλική ομάδα λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (17/01):

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής που είχε ήδη εντοπίσει εδώ και ενάμιση μήνα. Η λαρισινή ΠΑΕ ανακοινώνει λοιπόν την απόκτηση του Lukas Brambilla (Λούκας Μπραμπίγια).

Ο Brambilla (Μπραμπίγια) είναι γεννηθείς στις 04/01/1995 στην Caxias do Sul της Βραζιλίας και διαθέτει Ιταλικό διαβατήριο. Αγωνίζονταν μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου στην Φιλανδία και συγκεκριμένα στην AC Kajaani. Ο Brambilla είναι ένα 10άρι που χρησιμοποιεί και τα δυό του, τα πόδια, παίζει όμως με την ίδια ευκολία και στα άκρα, ενώ διακρίνεται για την διεισδυτικότητά του, όπως επίσης για την ντρίμπλα και την ταχύτητα του.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ο κ. Γιώργος Βέβης τον υποδέχθηκε και τον παρουσίασε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Την Πέμπτη (17/01) ο Brambilla θα γνωρίσει αρχικά και θα προπονηθεί κατόπιν με τους νέους συμπαίκτες του, σε προπόνηση που θα λάβει χώρα στο γήπεδο Συκουρίου».

Last modified onΤετάρτη, 16 Ιανουάριος 2019 23:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep