Οκτώ ενεργοποιήσεις

Το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε την ενεργοποίηση ποινών στον Απόλλωνα Λάρισας, εάν δεν πληρώσει οκτώ παίκτες.

Ο Απόλλων Λάρισας καλείται να εξοφλήσει άμεσα οκτώ ποδοσφαιριστές, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε την ενεργοποίηση ποινών επί… οκτώ. Όπως σας είχε ενημερώσει το Fl News, που έδωσε το παρών στην εκδίκαση, οι παίκτες υποστήριξαν ότι είναι μήνες απλήρωτοι και ζήτησαν την άμεση έκδοση αποφάσεων.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε υπέρ των Δημήτρη Μαυριά, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Δαυίδ Ιβανίδη, Βαγγέλη Ανδρέου, Γιάννη Φιρινίδη, Νίκου Σουλίδη, Πλάτωνα Καρακατσάνη και Σωτήρη Τσιλούλη.

Ο Απόλλων Λάρισας έχει προθεσμία να πληρώσει τους παίκτες έως τις 03/01. Εάν δεν πληρώσει έως τότε, θα του αφαιρεθούν οι βαθμοί και θα έχει νέο περιθώριο ως τις 11/01 να τακτοποιήσει τις οφειλές για να τους πάρει πίσω.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 139/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημητρίου Μαυριά, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 480/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 142/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Γρηγορίου Παπαζαχαρία, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 478/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 143/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δαβίδ Ιβανίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 475/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 136/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ευάγγελου Ανδρέου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 476/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 138/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ιωάννη Φιρινίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 541/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 137/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Νικολάου Σουλίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 479/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ.141/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Πλάτωνα Καρακατσάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 559/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 140/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Σωτηρίου Τσιλούλη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 477/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2018 14:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep