«Το... καθάρισε η διαιτησία»

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Μαρσέλο Τροΐζι. Τι είπε για τον Κούγια.

«Φαίνεται πως δεν θα αφήσουν τον Απόλλωνα να πάει ψηλά». Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Μαρσέλο Τροΐζι. Μετά την ήττα (3-0) από τον ΑΟΧ Κισσαμικό ο Βραζιλιάνος προπονητής ανέφερε:

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι που η ομάδα δεν μπήκε καλά στο γήπεδο. Δεχθήκαμε δύο γκολ νωρίς και ήταν δύσκολο να γυρίσει το ματς. Είπα στα παιδιά να σηκώσουν το κεφάλι. Είμαστε ακόμα δεύτεροι κι όχι χαμηλά στη βαθμολογία. Απλά θέλω να σταθώ στη διαιτησία. Έχω πει στο ματς με τη Κέρκυρα πως αν μας αφήσουν θα πάμε πολύ ψηλά. Είναι λίγο δύσκολο. Φαίνεται πως δεν θα αφήσουν τον Απόλλωνα να πάει. Η διαιτησία «καθάρισε» σήμερα το ματς».

Για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:

«Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κ. Κούγιας. Εγώ δουλεύω στον Απόλλωνα και ο κ. Κούγιας είναι στην ΑΕΛ που είναι μία κατηγορία πιο πάνω. Ό,τι κι αν πει για μένα, είτε καλό, είτε κακό δεν με πειράζει. Εγώ έχω δουλέψει στην ΑΕΛ και ξέρουν πώς είναι εκεί μέσα η κατάσταση. Καλές γιορτές και στο κ. Κούγια και σε όλους».

Για την αλλαγή του Γαρυφαλλόπουλου:

«Έβαλα έναν επιθετικό για να πιέσουμε πιο μπροστά. Είχα σηκώσει και τον Γκουντρουμπή. Δεν πήγε όπως ήθελα όμως και έβαλα ένα πιο δυνατό ποδοσφαιριστή. Ο Γαρυφαλλόπουλος είναι καλός παίκτες και πολύ καλό παιδί. Δεν τον έβγαλα γιατί δεν έπαιζε καλά, αλλά για τον τρόπο που παίζαμε».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφών:

«Σίγουρα θα γίνουν κινήσεις. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση για το ποιοι θα φύγουν, ενώ σίγουρο θεωρείται πως θα έρθουν κάποιοι παίκτες για να βοηθήσουν.

Ο Φώτης Γκουντρουμπής είπε:

«Δυστυχώς σήμερα δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Από πολύ νωρίς κυνηγούσαμε στο σκορ. Μας επηρέασε αυτό το γεγονός. Για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από ότι έγινε. Τώρα όμως πρέπει να φανούμε πιο δυνατοί και να σηκώσουμε το κεφάλι για να δείξουμε πως δεν είμαστε τυχαία στη δεύτερη θέση. Δυστυχώς το 2018 κλείνει με ήττα, αλλά τη νέα χρονιά πρέπει να αποδείξουμε πως δίκαια βρισκόμαστε στη θέση αυτή».

Πηγή: sportlarissa.gr

Last modified onΠαρασκευή, 25 Ιανουάριος 2019 01:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep