Οκτώ προς... ενεργοποίηση

Στενεύουν τα περιθώρια για τον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς εκδόθηκαν οκτώ αποφάσεις επιβολής ποινών.

Τη διαβεβαίωση ότι θα εξέδιδε αποφάσεις το συντομότερο είχε δώσει ο πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου στους πρώην ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας, Σωτήρη Τσιλούλη, Γρηγόρη Παπαζαχαρία. Την Παρασκευή (06/12), λοιπόν, ανακοινώθηκε η επιβολή ποινών για οφειλές, τόσο στους δύο προαναφερθέντες, όσο και σε έξι ακόμα πρώην συμπαίκτες τους, οι υποθέσεις των οποίων είχαν συζητηθεί την προηγούμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (11/12) θα συζητηθούν στο Διαιτητικό Δικαστήριο δύο αιτήματα ενεργοποίησης ποινών που έχουν καταθέσει οι Νίκος Συράκος, Γιάννης Ανδρέου. Όσο για τους οκτώ; Εάν δεν εξοφληθούν εντός τριημέρου, τότε οι υποθέσεις τους θα πάνε στο στάδιο της ενεργοποίησης ποινών. Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Δέχεται την αίτηση του Δαβίδ ΙΒΑΝΙΔΗ του Γεωργίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 475/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Γρηγορίου ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ του Απόστολου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 478/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Πλάτωνα ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ του Θεοδώρου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 559/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση Σωτηρίου ΤΣΙΛΟΥΛΗ του Γεωργίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 477/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Δημητρίου ΜΑΥΡΙΑ του Μαργαρίτη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 480/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Ιωάννη ΦΙΡΙΝΙΔΗ του Χαράλαμπου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 541/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Νικολάου ΣΟΥΛΙΔΗ του Παναγιώτη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 479/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Ευάγγελου ΑΝΔΡΕΟΥ του Αλκιβιάδη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 476/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Last modified onΠέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2018 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep