Logo
Print this page

«Μας κορόιδευαν…»

Τι υποστήριξαν οι πρώην του Απόλλωνα Λάρισας, Τσιλούλης, Παπαζαχαρίας ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Το FL News σε προηγούμενο ρεπορτάζ σας ενημέρωσε σχετικά με τη συζήτηση αιτημάτων επιβολής ποινών σε βάρος του Απόλλωνα Λάρισας. Το «παρών» στη διαδικασία έδωσαν δύο πρώην ποδοσφαιριστές του, ο Σωτήρης Τσιλούλης και ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, οι οποίοι ρωτήθηκαν από την έδρα αν έχουν λάβει μέρος των οφειλομένων…

«Δεν έχετε λάβει τίποτα ε; Την προηγούμενη φορά μας έδωσαν μια ελπίδα ότι θα πλήρωναν. Παρακολουθώ και βλέπω ότι η ομάδα πάει καλά», ανέφερε ο πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου και ο Τσιλούλης απάντησε:

«Δεν έκαναν τίποτα. Μας κορόιδευαν έναν χρόνο. Πέρυσι την περίοδο της αδειοδότησης μας κάλεσαν να υπογράψουμε για να προχωρήσουν τις διαδικασίες. Την Κυριακή νικήσαμε και επειδή ήμασταν άνετοι, δεν έκαναν τα χαρτιά και είχαμε ποινή αφαίρεσης βαθμών. Δεν ασχολούνται καθόλου. Από πέρυσι μας έλεγαν ότι έβαζαν λεφτά στην τράπεζα, πηγαίναμε και δεν είχαν βάλει τίποτα».

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας από την πλευρά του τόνισε: «Δώσαμε αναβολή και από αυτά που μας είπαν δεν τήρησαν τίποτα». Η απάντηση του προέδρου της έδρας; «Είναι προκλητικό, τι να πω; Προφανώς είναι η τακτική τους αυτή». «Σας παρακαλώ να βγάλετε άμεσα απόφαση, γιατί πολλά παιδιά έχουν οικονομικά προβλήματα», συμπλήρωσε ο πρώην αμυντικός των «κυανόλευκων» και πήρε τη διαβεβαίωση ότι αυτό θα γίνει έως το τέλος της προσεχούς εβδομάδας.

Last modified onΠαρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018 12:42
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr