Χαλάρωση μετά τον θρίαμβο

Χαλάρωση είχε το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας την επόμενη ημέρα του θριάμβου επί του Ηρακλή. Χαλάρωση είχε το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας την επόμενη ημέρα του θριάμβου επί του Ηρακλή.

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας ηρέμησαν με πισίνα, σάουνα και αποθεραπεία μετά την σπουδαία νίκη μέσα στο Καυτανζόγλειο επί του Ηρακλή με 4-3. 

Χαλαρό πρόγραμμα για όσους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας αγωνίστηκαν απέναντι στον Ηρακλή είχε το πρωί της Παρασκευής (23/11), αφού έκαναν αποθεραπεία με ασκήσεις στην πισίνα και μετά σάουνα. Οι ποδοσφαιριστές που δεν ξεκίνησαν ακολούθησαν κανονική προπόνηση στο Larissa Sport Center.

Το Σάββατο (24/11) έχει προγραμματιστεί προπόνηση για όλους στο γήπεδο Φιλιππούπολης σε χαλαρούς ρυθμούς ώστε να μην επιβαρυνθούν ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (25/11) με τον Αήττητο στην Λάρισα. Ο Παναγιώτης Κοντοές τελικά χρειάστηκε να κάνει πέντε ράμματα στο δεξί φρύδι στο ματς με Ηρακλή, αλλά δεν θα μείνει εκτός για το παιχνίδι με Αήττητο Σπάτων. Ο Γιώργος Αγιωτης έκανε τρία ράμματα πάνω από το μέτωπο όταν χτύπησε στους πανηγυρισμούς του τέταρτου τέρματος του Απόλλωνα Λάρισας και χτύπησε στο πάνω μέρος του πάγκου.

Οι Σπηλιόπουλος, Κακάμης, Τσακυργιάννης, Παπαγεωργίου, Μπέικος θα ενισχύσουν την ομάδα Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα Νέων με αντίπαλο την Δόξα Δράμας στο γήπεδο Ραχούλας το Σάββατο (24/11).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep