«Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες»

Ο Μαρσέλο Τροΐζι μίλησε για την δουλειά που χρειάζεται η ομάδα του για να μείνει ψηλά στην βαθμολογία. Ο Μαρσέλο Τροΐζι μίλησε για την δουλειά που χρειάζεται η ομάδα του για να μείνει ψηλά στην βαθμολογία.

Ο Μαρσέλο Τροΐζι στάθηκε στο ότι οι παίκτες της Σπάρτης πανηγύρισαν την ισοπαλία που πήραν, αφού αυτό αποτυπώνει το επίπεδο του Απόλλωνα Λάρισας. 

Την δουλειά που χρειάζεται η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας για να συνεχίσει την ανοδική της πορεία επεσήμανε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Μαρσέλο Τροΐζι και τόνισε πως η ομάδα του θα είναι βελτιωμένη στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας της Θεσσαλίας: 

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους σε αυτό το γήπεδο. Είδα μία ομάδα να προσπαθεί να παίξει μπάλα και την άλλη να αμύνεται. Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής είναι πάρα πολύ δύσκολο και μερικές φορές έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυνατά ματς από ομάδες που δεν φαίνονται τόσο ισχυρές. Περίμενα το συναντήσουμε αυτό σήμερα, όπως αντίστοιχα και η Σπάρτη περίμενε εμάς.  

Εμείς μπορούσαμε να κρατήσουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα μέχρι το τέλος, αλλά ήρθε αυτό το πέναλτι. Πρέπει τώρα να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε. Είμαι ευχαριστημένος, όμως, βλέποντας μία ομάδα που ήρθε στην έδρα μας και πανηγυρίζει μόνο επειδή πήρε το βαθμό. Με δουλειά θα πάμε ακόμα πιο μπροστά. Την Πέμπτη έχουμε τον Ηρακλή και πιστεύω πως θα τα πάμε καλά. Σιγά, σιγά θα φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά».  

Για την εντολή στο πρώτο πέναλτι:   «Είναι δική μου εντολή να το χτυπήσει ο Κουρτεσιώτης. Έκανε προπόνηση και ήταν από τους καλύτερους. Εγώ είδα την διάθεσή του και την προπόνηση και τον επέλεξα. Είναι από τους καλύτερους παίκτες μου στο γήπεδο κι από τους πιο έμπειρους».  

Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Λάρισας μίλησε ο Κώστας Κουρτεσιώτης:

«Σήμερα είδαμε ένα δυνατό ματς σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο που δεν μας βοήθησε στο παιχνίδι μας. Κάναμε όμως αρκετές ευκαιρίες που δυστυχώς δεν έγιναν γκολ. Έτσι είναι το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να επιστρέψουμε στις νίκες με πρώτο μπροστά μας αυτό της Πέμπτης κόντρα στον Ηρακλή».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep