Συμφωνημένες αναβολές

Ο Απόλλων Λάρισας πλήρωσε μέρος των οφειλομένων στον Νίκο Συράκο και πήρε παράταση εκδίκαση των αιτημάτων επιβολής ποινών.

Πινάκιο γεμάτο με υποθέσεις του Απόλλωνα Λάρισας ήταν αυτό της Τρίτης (13/11) στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Οι Θεσσαλοί, ωστόσο, πέτυχαν εννέα αναβολές, δείγμα του ότι έχουν πληρώσει μέρος των οφειλομένων σε πρώην ποδοσφαιριστές ή σκοπεύουν να πληρώσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News που έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, η αίτηση ενεργοποίησης ποινών που έχει καταθέσει ο Νίκος Συράκος θα συζητηθεί στις 27 Νοεμβρίου. Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Άννα Νικολούση, έγινε την Τρίτη (13/11) καταβολή ενός ποσού.

Οι υπόλοιπες υποθέσεις αφορούσαν σε αιτήματα επιβολής ποινών. Πρόκειται για τους Βαγγέλη Ανδρέου, Νίκο Σουλίδη, Πλάτωνα Καρακατσάνη, Δαυίδ Ιβανίδη, Σωτήρη Τσιλούλη, Δημήτρη Μαυριά, Γιάννη Φιρινίδη και Γρηγόρη Παπαζαχαρία (ο τελευταίος ήταν παρών στη διαδικασία). Τους προαναφερθέντες εκπροσώπησε ο δικηγόρος τους, Γιώργος Ζελελίδης και την ΠΑΕ ο νομικός, Αργύρης Λίβας. Έπειτα από συμφωνία των δύο δόθηκε αναβολή για τις 28 Νοεμβρίου, καθώς ο Απόλλων Λάρισας έχει υποσχεθεί πληρωμές την προσεχή εβδομάδα.

Last modified onΤετάρτη, 14 Νοέμβριος 2018 00:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep