«Είμαστε ομάδα για ψηλά»

Ομάδα για ψηλά είναι ο Απόλλων Λάρισας, όπως δήλωσε ο προπονητής του, Μαρσέλο Τροΐζι. Ομάδα για ψηλά είναι ο Απόλλων Λάρισας, όπως δήλωσε ο προπονητής του, Μαρσέλο Τροΐζι.

Ο Μαρσέλο Τροΐζι επανέλαβε πως οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας μπορούν να πάνε πολύ ψηλά την ομάδα τη φετινή σεζόν.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Μαρσέλο Τροΐζι, μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη νίκη της ομάδας του με 1-0 κόντρα στην Παναχαϊκή. Μάλιστα τόνισε πως πλέον στο μυαλό τους είναι το παιχνίδι στην Σπάρτη. Οι δηλώσεις του τεχνικού της Θεσσαλικής ομάδας μετά το τέλος της αναμέτρησης: 

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνισή τους. Από τη πρώτη μέρα έχω πει πως αυτά τα παιδιά θα πάνε ψηλά. Πιστεύω στην ομάδα πολύ. Σήμερα μπορεί να μην παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά καταλαβαίνουμε πως είναι το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Κάθε αγώνας για εμάς είναι ένας τελικός. Αν δεν πάμε καλά μία Κυριακή θα κοιτάξουμε να είμαστε καλύτεροι την επόμενη για να μη χάσουμε βαθμούς. Η Παναχαϊκή έκανε ένα πολύ καλό ματς και της αξίζουν τα συγχαρητήρια. Εμείς θα προετοιμαστούμε για την άλλη Κυριακή στη Σπάρτη. Θα χρειαστούμε ηρεμία για να κάνουμε δουλειά με τα παιδιά. Πιστεύω θα πάμε ψηλά

Last modified onΚυριακή, 11 Νοέμβριος 2018 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep