Ανακοίνωσε χορηγό

Χορηγό ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας Χορηγό ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε πως «Platinum Sponsor» του συλλόγου την αγωνιστική σεζόν 2018-19 θα είναι η Auto Tsogias.

Η Auto Tsogias θα συνεργαστεί για μια ακόμα χρονιά με την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, καθώς η συγκεκριμένη εταιρεία θα αποτελέσει τον «Platinum»Sponsor του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει πως "Platinum" Sponsor για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19 είναι η Auto Tsogias που εντάσσεται για άλλη μια χρονιά στο πλαίσιο μιας συμφωνίας που φιλοδοξεί να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι στον σύλλογο για την όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση του λαρισινού ποδοσφαίρου στην Football League.

Με τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας, διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές και όλοι στην ΠΑΕ, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και ένθερμο φίλο του Απόλλωνα, κ. Νίκο Τσόγια, για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του, στον δίκαιο αγώνα που καταβάλλουμε.

Για τον λόγο αυτό, καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, αλλά και ευρύτερα της πόλης μας, να στηρίζει από την πλευρά του, τον κ. Τσόγια αλλά και κάθε επιχείρηση που συμμετέχει και βοηθάει την συνολική προσπάθεια που κάνουμε.

Η εταιρία Auto Tsogias βρίσκεται στην οδό Κορίνθου 1 στην Λάρισα (δίπλα στις γραμμές της οδού Βόλου) και δραστηριοποιείται στο χώρο της αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Ύστερα από εμπειρία 45 ετών στο χώρο, επικεντρώνει τις προσπάθειες της, στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών με συνέπεια και στόχο να παρέχει σε εσάς τα καλύτερα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μια τεράστια γκάμα 250 αυτοκινήτων που αποτελείται από μοντέλα όλων των κατηγοριών, σας περιμένει στους 3 εκθεσιακούς χώρους για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες!

Όλα τα αυτοκίνητά της Auto Tsogias έχουνε περάσει από λεπτομερή τεχνικό έλεγχο και έλεγχο φανοποιίας, διαθέτουν βιβλία συντήρησης ελληνικής αντιπροσωπείας και καλύπτονται με ενός έτους εγγύηση.

Τα αυστηρά κριτήρια αγοράς των αυτοκινήτων, μας επιτρέπουν να δεχόμαστε τεχνικό έλεγχο σε συνεργείο της επιλογής σας.

Η εταιρεία Auto Tsogias διαθέτει εναλλακτικές επιλογές για την χρηματοδότηση του αυτοκινήτου σας και γρήγορες διαδικασίες διεκπεραίωσης.

Τώρα και μέσω του διαδικτύου (http://www.autotsogias.gr/), σας παρουσιάζουμε τα μοντέλα που βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα στις εκθέσεις μας.

Last modified onΣάββατο, 10 Νοέμβριος 2018 18:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep