«Έχουμε χτίσει καλή ομάδα»

Για την πορεία του Απόλλωνα Λάρισας και το επικείμενο παιχνίδι με την Παναχαϊκή μίλησε ο Κώστας Χατζής.

Τις εντυπώσεις στις πρώτες δύο αγωνιστικές της Football League έχει κλέψει ο Απόλλων Λάρισας. Ο Κώστας Χατζής μίλησε στην «Πρωινή Γνώμη» για την πορεία των «κυανόλευκων», αλλά και την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, τη φανέλα της οποίας φόρεσε τη σεζόν 2015-16.

Αναλυτικά:

Ο Απόλλων Λάρισας έχει ξεκινήσει με «2 στα 2» το πρωτάθλημα. Το περιμένατε;

«Ναι, εγώ το περίμενα. Έχουμε χτίσει πολύ καλή ομάδα, έχουμε έναν αξιόλογο προπονητή, αξιόλογους ξένους παίκτες, Έλληνες που είναι έμπειροι και το πιο σημαντικό είναι πως είμαστε πραγματική ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Την Κυριακή υπάρχει το παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Ποια είναι η εκτίμησή σου;

«Δεν χωρά αμφιβολία πως είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Παναχαϊκή τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει επίπεδο σε όλους τους τομείς και αυτό φαίνεται εύκολα στο γήπεδο. Για μένα είναι το φαβορί η Παναχαϊκή, όμως και εμείς είμαστε σε καλή διάθεση και θα τα δώσουμε όλα για θετικό αποτέλεσμα και είμαι σίγουρος πως σε κάθε περίπτωση θα γίνει ωραίο παιχνίδι».

Πού θα κριθεί το παιχνίδι της Κυριακής;

«Κοιτάξτε, πάντα παίζει ρόλο η τακτική, η στατιστική και όλα τα σχετικά, όμως για μένα θα κριθεί στο πάθος η αναμέτρηση και στη δύναμη που θα δείξουν οι ομάδες. Όποιος έχει περισσότερο πάθος, έχει τον πρώτο λόγο για το ‘‘τρίποντο’’».

Έχεις φορέσει τη φανέλα της Παναχαϊκής και γνωρίζεις πράγματα. Πώς κρίνεις την προσπάθεια που κάνει η Συμμαχία μαζί με τον Κατσουράνη;

«Γνωρίζω αρκετά πράγματα, μιλάω με παιδιά από την ομάδα και πραγματικά εμένα όλο αυτό μου αρέσει. Η προσέγγιση της Παναχαϊκής, ο τρόπος παιχνιδιού με τόσα νέα παιδιά, είναι όλα πολύ θετικά. Εκτός από αυτό, η Παναχαϊκή δουλεύει πολύ οργανωμένα, νομίζω πως σε ελάχιστες εξαιρέσεις -ούτε στη Super League- λειτουργούν με την οργάνωση της Παναχαϊκής και αυτό κάνει «μπαμ» και στον αγωνιστικό χώρο».

Αν και είναι πολύ νωρίς, ποιες ομάδες εκτιμάς πως έχουν τον πρώτο λόγο για την άνοδο;

«Πρώτα απ’ όλα το φετινό πρωτάθλημα βλέπω πως θα είναι καλύτερο από πέρυσι και πιο ανταγωνιστικό και δεν θα έχει σχέση με το προηγούμενο. Παρότι όντως είναι νωρίς, δεν θα πω για κάποια συγκεκριμένη ομάδα, όμως από τώρα φαίνεται κάτι άλλο: ότι για την πρώτη δυάδα θα παλέψουν τουλάχιστον 6-7 ομάδες, θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και με δεδομένη την αναδιάρθρωση των κατηγοριών που θα γίνει το καλοκαίρι, δεν θα υπάρχει ούτε μια αδιάφορη (ομάδα) στη διάρκεια του πρωταθλήματος και αυτό είναι θετικό για τη Football League».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep