Αποκλείστηκε ο Απόλλων

Η θεσσαλική ομάδα είπε «αντίο» στο Κύπελλο μετά το 0-4 από την ΑΕΚ.

[googlead][/googlead]

Ο Απόλλων Λάρισας ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο μισάωρο του αγώνα με την ΑΕΚ, η οποία νίκησε 4-0 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Απόλλων Λάρισας ξεκίνησε προσεκτικά το παιχνίδι. Οι παίκτες του απέφευγαν τα λάθη και έβρισκαν τρόπο να κρατούν την ΑΕΚ μακριά από την περιοχή τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρασε αρκετή ώρα για να δούμε τελική άξιας αναφοράς στο παιχνίδι. Η πρώτη στο 35ο λεπτό, όταν το σουτ του Γιαννιώτα μέσα από την περιοχή κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ. Πριν σημειώσει τα δύο γκολ η Ένωση, ο Γιαννιώτας έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει. Βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Κουτογλίδης κατάφερε να τον νικήσει.

Όσο περνούσε η ώρα, τόσο η ΑΕΚ αύξανε την πίεσή της στον Απόλλωνα Λάρισας. Εντέλει το 0-1 έγινε στο 41', όταν από γύρισμα του Σβάρνα από δεξιά, ο Μπότος άφησε τη μπάλα στον Αλέφ, ο οποίος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 45' πάλι από δεξιά, ο Γιαννιώτας έκανε το γύρισμα και στην προσπάθειά του ο Αγιώτης να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-2).

Ο Απόλλων ξεκίνησε το β' μέρος με μία αναγκαστική αλλαγή. Ο Κουτογλίδης τραυματίστηκε στο φινάλε του πρώτου μέρους και στη θέση του πέρασε ο Μαντζάρης. Η ΑΕΚ συνέχισε να είναι ανώτερη και να πιέζει τους Θεσσαλούς. Γιακουμάκης (49'), Μπότος (52'), Αλέφ (53'), Αλμπάνης (68') απείλησαν για την Ένωση.

Το 0-3 σημείωσε τελικά ο Μπότος. Ο Γιακουμάκης, που έφυγε από αντικανονική θέση από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο Μπότος προ κενής εστίας πλάσαρε εύστοχα στο 76'. Ακόμα και στο τελευταίο τέταρτο η Ένωση ήταν ανώτερη και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με Λαμπρόπουλο (79'), Γιακουμάκη (83'), Σαρδέλη (84') και Γιαννούτσο (89').

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στο 0-4, όταν στο 90' ο Σαρδέλης μπήκε από δεξιά στην περιοχή, έκανε το σουτ και παρά την προσπάθεια του Χατζή να απομακρύνει, η μπάλα πήγε στα δίχτυα. Ο Απόλλων καλείται πλέον να αντιμετωπίσει στις 5 Δεκεμβρίου τη Λαμία για την 3η αγωνιστική, δίχως να έχει βαθμολογικό κίνητρο μετά τον αποκλεισμό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης (46' Μαντζάρης), Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές (70' Λούκας Ράμος), Αγιώτης (79' Ταουσάνης), Χατζής, Μπιμάι, Λίταινας, Κοντοθανάσης, Καμπέρης, Γαρυφαλλόπουλος.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Σβνάρνας, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Αλέφ (59' Μπάμπης), Μοράν, Γιαννιώτας (76' Σαρδέλης), Μπότος, Γιούσης (65' Αλμπάνης), Γιακουμάκης.

Η βαθμολογία:

1. ΑΕΚ 6 (6-1)
2. Βόλος 4 (6-2)
3. Λαμία 1 (2-3)
4. Απόλλων Λάρισας 0 (1-9)

Last modified onΤετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018 16:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep