Όλοι μέσα με ΑΕΚ

Χωρίς ροτέισον η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για την εντός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ιστορικής σημασίας χαρακτηρίζουν στον Απόλλωνα Λάρισας το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη (31/10, 15:00). Πριν από έναν χρόνο (26/10) οι Θεσσαλοί είχαν υποδεχτεί την Ένωση, αλλά στο Αλκαζάρ και τότε είχαν φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με το βαρύ 0-7. Τώρα, θα φιλοξενήσουν τους «κιτρινόμαυρους» στη φυσική τους έδρα, τη Φιλιππούπολη και όπως ανέφεραν: «Για πρώτη φορά φιλοξενείται στην ιστορική μας έδρα πρωταθλήτρια Ελλάδος. Τα εισιτήρια παρουσιάζουν τρομερή ζήτηση και είναι σίγουρο ότι αύριο το γήπεδο θα είναι γεμάτο από φιλάθλους που θέλουν να δουν ποδόσφαιρο».

Η νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην Κέρκυρα τόνωσε το ηθικό όλων, ενώ ο Μαρσέλο Τροΐζι δεν έδειξε διάθεση να κάνει ροτέισον. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δημήτρης Σουλιώτης αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού. Αποκλείστηκαν ακόμα οι Σπηλιόπουλος, Τουγλής, Καρατάσιος, Παπαγεωργίου, Ζαΐμι, Βαγενάς, Μπέικος.

Η αποστολή: Μαντζάρης, Κουτογλίδης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Λίταινας, Μπιμάι, Μαρκολίνο, Λούκας Ράμος, Λουκάο, Πολέτο, Ταουσάνης, Αγιώτης, Κοντοθανάσης, Γαρυφαλλόπυλος, Κακάμης, Καμπέρης, Γκουντρουμπής, Τασιούλης, Κοντοές, Τσακυργιάννης.

Last modified onΤρίτη, 30 Οκτώβριος 2018 15:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep