«Νεαροί παίκτες, μεγάλη ομάδα»

Ο Μαρσέλο Τροϊζι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νεανικό σύνολο που διαθέτει ο Απόλλων Λάρισας. Ο Μαρσέλο Τροϊζι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νεανικό σύνολο που διαθέτει ο Απόλλων Λάρισας.

Ο Μαρσέλο Τροϊζι μετά τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Κέρκυρα μίλησε για τους ποδοσφαιριστές του που είναι μικροί, αλλά μπορούν να φτιάξουν μια μεγάλη ομάδα. 

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές του ξεκίνησε την συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Μαρσέλο Τροϊζι, ο οποίος τόνισε πως θα φανεί στην πορεία μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα του. Οι δηλώσεις του Μαρσέλο Τροϊζι στην συνέντευξη Τύπου: 

«Ευχαριστώ τους παίκτες γιατί δουλέψαμε όλοι μαζί εδώ και μήνες. Ήξερα πως η Κέρκυρα ήταν πολύ δυνατή ομάδα που ήρθε από τη Super League και μπήκαμε πολύ δυνατά. Όλη τη βδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ με παίκτες που είναι μικροί σε ηλικία, αλλά έδειξαν πως μπορούν να κάνουν μία μεγάλη ομάδα. Το είπα στους παίκτες και πιστεύω σ' αυτή την ομάδα. Θα φανεί στην πορεία πως θα πάμε. Είναι απλά μία νίκη, κόντρα όμως σε μια μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος».  

Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Λάρισας μίλησε ο Γιάννης Μαντζάρης και τόνισε πως είναι απλά μια νίκη απέναντι σε ένα από τα φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά αυτή δεν αρκεί για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Οι δηλώσεις του Γιάννη Μαντζάρη: 

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για τη προσπάθεια που κατέβαλαν κόντρα στις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας που παραμένει και το φαβορί για την άνοδο. Είναι μόνο μία νίκη και μόνο μ' αυτή δεν πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Από αύριο πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σε ότι μας πει ο προπονητής μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και θα είναι πολύ δύσκολο. Εμείς όμως δώσαμε ένα δείγμα γραφής πως δεν είμαστε μία ομάδα που θα περάσει από την κατηγορία. Είναι στο χέρι μας να το δείχνουμε κάθε Κυριακή».  

Για το ματς Κυπέλλου:

«Θα παίξουμε κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας. Ο στόχος παραμένει η βαθμολογική μας θέση στο πρωτάθλημα. Δεν θα πάμε όμως για να χάσουμε. Θα παλέψουμε το ματς δίχως να φοβηθούμε, αλλά δείχνοντας σεβασμό στον αντίπαλο. Είναι ένα επίσημο παιχνίδι κι όποιος παίκτης επιλεχθεί θα δώσει ότι έχει. Εμάς μας ευνόησε που άργησε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, γιατί δέσαμε σαν σύνολο».

Last modified onΚυριακή, 28 Οκτώβριος 2018 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep