Τροΐζι: «Το... 150%»

Ο Μαρσέλο Τροΐζι διαβεβαίωσε ότι ο Απόλλων Λάρισας θα τα δώσει όλα για να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην Κέρκυρα.

Το... 150% θα δώσουν απέναντι στην Κέρκυρα την Κυριακή (28/10) οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας όπως τόνισε ο Μαρσέλο Τροΐζι. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός των Θεσσαλών σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ανέφερε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος:

«Η ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη για την έναρξη του πολύ δύσκολου πρωταθλήματος της Football League. Δώσαμε φιλικούς αγώνες και γνωρίζουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Αν κάνεις ένα λάθος μπορεί να χάσεις ένα παιχνίδι. Στον αγώνα με την Κέρκυρα η ομάδα θα δώσει το... 150% μέσα στο γήπεδο. Είναι το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Έχω μιλήσει με τους αρχηγούς και όλους τους ποδοσφαιριστές και θα μπούμε στο γήπεδο να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Η ομάδα δεν έχει απουσίες. Ο Πολέτο τώρα καταλαβαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ έχει πιο πολύ δύναμη και στη Βραζιλία βασίζονται στην τεχνική. Έχω μιλήσει μαζί του, τον πιστεύω και θεωρώ ότι είναι στο 90%.

Η Κέρκυρα είναι μία πολύ τεχνική ομάδα, δύσκολη. Έχει πιο έμπειρους παίκτες από εμάς, αλλά πιστεύω πολύ στην ομάδα μου. Θα προσπαθώ να παίζουμε το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Να κρατάμε τη μπάλα με υπομονή και αν κερδίσουμε μισό - μηδέν θα είναι μια χαρά για εμένα.

Θέλουμε να έρθει ο κόσμος και να μας βοηθήσει. Η παρουσία του θα είναι δύναμη για εμάς. Θα τους πω: «Ελάτε να μας βοηθήσετε και εμείς θα δώσουμε το 100%». Θα είναι μία δύσκολη εβδομάδα με τρεις αγώνες, γι' αυτό έχω χαλαρώσει τον ρυθμό τις τελευταίες ημέρες».

Last modified onΠαρασκευή, 26 Οκτώβριος 2018 15:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep