Άρεσε για ένα ημίχρονο

Φιλική ισοπαλία (1-1) του Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη απέναντι στην Προοδευτική.

Φιλικό παιχνίδι με την Προοδευτική έδωσε την Τετάρτη (19/09) ο Απόλλων Λάρισας και αυτό χρησίμευσε στον Μαρσέλο Τροΐζι, ώστε να διαπιστώσει σε ποιους νεαρούς μπορεί να υπολογίζει. Οι θεωρητικά βασικοί, άλλωστε, προπονήθηκαν το πρωί. Οι «κυανόλευκοι» είχαν καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, ευκαιρίες με τους Γαρυφαλλόπουλο, Βαγενά και προηγήθηκαν με τον Μπιμάι (32'). Ωστόσο, στο δεύτερο 45λεπτο οι «βυσσινί» ήταν καλύτεροι και έφτασαν στο 1-1 στο 74' με προβολή του Ρέτσου από φάουλ του Χρήστου.

Ο Απόλλων Λάρισας στην επανάληψη είχε αρκετά λάθη απέναντι στην Προοδευτική, η οποία ήταν ανταγωνιστική και λίγο πριν το γκολ της ισοφάρισης έχασε πέναλτι με τον Δαλαμάρα (66').

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μαντζάρης, Κακάμης, Ταουσάνης, Αγιώτης, Τουγλής, Κοντοθανάσης, Μπιμάι, Ζαΐμι, Λίταινας, Γαρυφαλλόπουλος, Βαγενάς. Έπαιξαν και οι: Σπηλιόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπέικος, Γκουντρουμπής, Ρενάτο, Καρατάσιος, Τσακυργιάννης.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Καμαρινόπουλος, Ξυγκάκης, Κιτός, Τζιόλας, Βασιλείου, Κερασίδης, Γκόγκας, Γουίλι, Χρήστου, Δηλαβέρης. Έπαιξαν και οι: Τζιτζικαλάκης, Δαλαμάρας, Ζαχαρόπουλος, Μάνης, Θωμάς, Αγγελόπουλος, Ρέτσος, Ράπι, Μεσίνης, Κύβελος, Τασιούλης.

Last modified onΤετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 20:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep