Επιβεβαίωση με Πολέτο!

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 23χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Λούκας Πολέτο.

Το FL News είχε αποκαλύψει την επικείμενη έλευση του Λούκας Πολέτο στη χώρα μας για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας και το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε. Οι Θεσσαλοί μπορεί να αποδέσμευσαν τον Στίβεν Ριμπερί, όμως ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του 23χρονου Βραζιλιάνου που αγωνιζόταν στη Γκρέμιο και έχει θητεύσει μεταξύ άλλων στις ακαδημίες της Μίλαν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κινούμενη αστραπιαία, αμέσως μετά την απομάκρυνση του Steven Ribery κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή ενός σπουδαίου νεαρού ποδοσφαιριστή. Έτσι λοιπόν η ΠΑΕ ανακοινώνει επισήμως την απόκτηση του 23χρονου Βραζιλιάνου άσου, Lucas Poletto Costa.

Ο Lucas Poletto γεννήθηκε στο Μπέλο Οριζόντε της Μίνας Ζεράις στην Βραζιλία στις 29 Μαρτίου 1995. Έχει ύψος 1,84 μ και έρχεται στην Ελλάδα και την Λάρισα από την γνωστή Γκρέμιο, ομάδα Α Εθνικής Βραζιλίας. Θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους παίκτες στην χώρα του καφέ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι γνωρίζεται πολύ καλά με τους συμπατριώτες του, στον Απόλλωνα. Μπορεί να παίξει σαν επιθετικός στα άκρα, αλλά και μέσα στην περιοχή, αφού είναι αρκετά γρήγορος, διεισδυτικός έχοντας πολύ καλό σουτ. Πριν πάει στην Γκρέμιο είχε αγωνισθεί ακόμη και στις Ιnternacional Figueirense, το 2012–2013 στην Milan και το 2016–2017 στην Santos.

Ο Lucas Poletto έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο στην ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισα και αναμένεται στην χώρα μας την Δευτέρα (17/09). Ο Lucas Poletto πήρε την φανέλα με τον Νο 88».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 21:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep