Κίνηση για Πολέτο! (video)

Ο Απόλλων Λάρισας, σύμφωνα με πληροφoρίες του FL News, βρίσκεται σε επαφές με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Λούκας Πολέτο.

Οι μεταγραφές για τον Απόλλωνα Λάρισας φαίνεται ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, οι Θεσσαλοί επιδιώκουν να φέρουν στη χώρα μας τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Λούκας Πολέτο που έχει συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλιάς με τη Γκρέμιο!

Ο 23χρονος (29/03/95) Πολέτο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήμαρα στις ακαδημίες των Σπορτ Ιντερνασιονάλ, Φιγκεϊρένσε, αλλά και της Μίλαν. Το 2016 βρέθηκε στη δεύτερη ομάδα της Σάντος και τον Απρίλιο του 2017 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γκρέμιο. Λίγες ημέρες, μάλιστα, μετά το ντεμπούτο του βρήκε δίχτυα απέναντι στην Ατλέτικο Γκοϊανένσε, αλλά από τον Ιούλιο είναι ελεύθερος. Με τη Γκρέμιο ο Βραζιλιάνος φορ κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου κατέγραψε συνολικά τέσσερις συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ.

Ο Απόλλων Λάρισας είναι υποχρεωμένος να κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών και ο Πολέτο συγκεντρώνει τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή που αναζητά ο συμπατριώτης του τεχνικός, Μαρσέλο Τροΐζι. Άμεσα θα ξεκαθαρίσει αν η θεσσαλική ομάδα καταφέρει να ολοκληρώσει τη σημαντική αυτή προσθήκη.

Media

Last modified onΠέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018 02:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep