Απέκτησε Κοντοθανάση

Την απόκτηση του Δημήτρη Κοντοθανάση ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας, εδώ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναγιώτη Μαντζανά και τον Λάμπρο Ιωακείμ, πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας από τον οποίο αποκτήθηκε ο ποδοσφαιριστής. Την απόκτηση του Δημήτρη Κοντοθανάση ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας, εδώ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναγιώτη Μαντζανά και τον Λάμπρο Ιωακείμ, πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας από τον οποίο αποκτήθηκε ο ποδοσφαιριστής.

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κοντοθανάση και την λύση συνεργασίας με τον Θοδωρή Λαμπίρη. 

Την απόκτηση του Βρασίδα Κοντοθανάση ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας, με τον 19χρονο δεξιό αμυντικό να είναι από τα ταλέντα που ξεχώρισαν στον Ηρακλή Λάρισας και τώρα κάνει το παραπάνω βήμα στην Football League με την ομάδα της Φιλιππούπολης.  

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗ

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κοντοθανάση. Πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο, γιό του παλαίμαχου άσου Βρασίδα Κοντοθανάση. Ο Δημήτρης που παίζει στην θέση του δεξιού χαφ, είναι γεννημένος στις 25/06/1999 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Νίκη Μιχαήλ, πριν πάρει μεταγραφή για την Κ-17 του ΠΑΟΚ. Κατόπιν αγωνίσθηκε στην Δόξα Βλαχογιαννίου, όμως την πληθωρικότητα του ταλέντου του, την έδειξε απλόχερα πέρυσι με την φανέλα του Ηρακλή Λάρισας.

Στα γραφεία του Απόλλωνα βρέθηκε και ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρος Ιωακείμ που ευχήθηκε στον νεαρό παίκτη τα καλύτερα, διατρανώνοντας μάλιστα το γεγονός, ότι ο Ηρακλής δεν κόβει την καριέρα κανενός παιδιού τουναντίον τους βοηθάει απλόχερα για το επόμενο τους βήμα. Τον Κοντοθανάση παρουσίασε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς. Εμείς του ευχόμαστε να είναι γερός και να αποδείξει περίτρανα την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουμε στο πρόσωπο του.

ΛΥΣΗ ΜΕ ΛΑΜΠΙΡΗ 

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την λύση συμβολαίου με τον τερματοφύλακα Θοδωρή Λαμπίρη.
Παράλληλα του ευχόμαστε καλή τύχη στην καριέρα του. Την θέση του, στην αποστολή για το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πάρει ο νεαρός τερματοφύλακας Γιάννης Σπηλιόπουλος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep