Η αποστολή για Φιλιππαίους

Στο ξενοδοχείο Leonidas θα μείνει η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας στους Φιλιππαίους Γρεβενών για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στο ξενοδοχείο Leonidas θα μείνει η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας στους Φιλιππαίους Γρεβενών για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Με 29 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στους Φιλιππαίους Γρεβενών ο Απόλλων Λάρισας για το βασικό στάδιο της προετοιμασία του. Ο προπονητής, Μαρσέλο Τροίζι, με τον τεχνικό διευθυντή, Θωμά Κυπαρίσση και τον γενικό αρχηγό Γιώργο Θάνο θα έχουν το γενικό προσταγμα για τις μέρες που θα δουλέψει η ομάδα εκεί.  

Οι Κουτογλίδης, Μάντζαρης, Λαμπίρης (τερματοφύλακες), Καμπέρης, Σκούπρας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Λίταινας, Κακάμης, Σουλιώτης, Κοντοές, Lucao, Marcolino, Μπιμάι, Γκουντρουμπής, Κοντοθανάσης, Lucas Ramos, Βαγενάς, Γαρυφαλλόπουλος, Τσιάτας, Λουκάς, Τσακυργιάννης, Ταουσάνης, Τσικρικάς, Παπαγεωργίου, Τουγλής, Ζαίμι, Μπέικος και Αγιώτης είναι οι παίκτες που περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ομάδας του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ θα γίνουν και κάποιες προσθήκες τις επόμενες ημέρες. 

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει την Παρασκευή το πρωϊ στις 9:00 η ώρα για το βασικό στάδιο στους Φιλιππαίους Γρεβενών και θα μείνει στο Hotel "Leonidas" όπου διαθέτει και δικές του γηπεδικές εγκαταστάσεις, μέχρι τις 25 Αυγούστου.


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep