Κυπαρίσσης τεχνικός διευθυντής

Ο Θωμάς Κυπαρίσσης ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Θωμάς Κυπαρίσσης ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον Θωμά Κυπαρίσση που αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα της Θεσσαλίας. 

Ο Θωμάς Κυπαρίσσης είναι ο τελικά ο άνθρωπος που ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή για τον Απόλλωνα Λάρισας. Η συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλίας ήταν σε όλα τα επίπεδα και έτσι ο Θωμάς Κυπαρίσσης θα αναλάβει να τρέξει σε συνεργασία με τον τεχνικό της ομάδας Μαρσέλο Τροϊζι και τον πρόεδρο Παναγιώτη Μαντζανά το θέμα της ενίσχυσης και της διαχείρισης του ρόστερ. Την τελευταία σεζόν ο Θωμάς Κυπαρίσσης είχε συνεργαστεί με τον Πανσερραϊκό, ενώ είχε περάσει και από την αντίστοιχη θέση στην ΑΕΛ.  

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας είναι στην ευχάριστη θέση
να ανακοινώσει ότι νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδος, αναλαμβάνει ο πολύπειρος Θωμάς Κυπαρίσσης.

Ο Κυπαρρίσης αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη λύση για το καίριο, αυτό, πόστο.

Αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα παιδιά του λαρισινού ποδοσφαίρου, με τεράστια προσφορά τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Λ.

Ο Κυπαρίσσης που στην ουσία έχει πολιτογραφηθεί Λαρισαίος, πέραν της σημαντικής συμμετοχής του, στην άνοδο της Α.Ε.Λ. στην Super League όντας τεχνικός διευθυντής της, έχει εργασθεί στο ανάλογο πόστο στην ΠΑΕ Τρίκαλα, αλλά και στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Ευχόμαστε μαζί με τον Θωμά να πετύχουμε, τους στόχους που έχουμε θέσει για φέτος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep