Η εξήγηση Παϊτέρη και το «αντίο»

Ο Παναγιώτης Παϊτέρης μίλησε στο Fl News για τους λόγους διαζυγίου με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Νέες προκλήσεις στην καριέρα του αναζητά ο Παναγιώτης Παϊτέρης, ο οποίος δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο 21χρονος τερματοφύλακας, με δήλωσή του στο Fl News, εξήγησε πως ποτέ δεν συμφώνησε να ανανεώσει, παρά την ανακοίνωση που είχε εκδοθεί από την ΠΑΕ στις 5 Ιουλίου, ενώ το γεγονός ότι δεν ήθελε να μείνει δεν είχε σχέση με οικονομικούς λόγους. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει άπαντες στον Απόλλωνα, που του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Football League.

Αναλυτικά η δήλωση του Παϊτέρη:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας για τη συνεργασία που είχαμε την περίοδο 2017-18, τους προπονητές κ. Σάκη Θεοδοσιάδη και κ. Νίκο Θεοδοσιάδη που με εμπιστεύτηκαν, τους προπονητές τερματοφυλάκων κ. Βουλόγκα και κ. Μπακαρό για τη συνεργασία τους, τον κ. Πασπαλιάρη για την πίστη που έδειξε στο πρόσωπό μου, αλλά κυρίως τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μαντζανά.

Θα ήθελα όμως να διευκρινίσω πως ποτέ δεν συμφώνησα εγγράφως ούτε προφορικά για την ανανέωση της συνεργασίας μας για την ερχόμενη περίοδο 2018-19. Ούτε μπορούσα να διαψεύσω παλαιότερο δημοσίευμα ανανέωσης, καθώς περίμενα πρώτα να μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα, πράγμα που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και χθες ανακοίνωσα την απόφασή μου να μην συνεχίσω στον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο λόγος της απόφασής μου δεν είναι οικονομικός, καθώς, όπως εξήγησα και στον πρόεδρο, δεν θα έκανα ούτε προσφυγή για τα περσινά δεδουλευμένα.

Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου το ότι με εμπιστεύτηκαν οι παραπάνω άνθρωποι και πήρα την ευκαιρία να αγωνιστώ ως επαγγελματίας σε αυτή την ηλικία στη Β’ Εθνική. Ελπίζω να τους δικαίωσα. Δεν έχω συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα. Η απόφασή μου έχει να κάνει μόνο με την ανάγκη μου να αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα Λάρισας».

Last modified onΤετάρτη, 01 Αύγουστος 2018 14:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep