Γνώστης της κατηγορίας

Κρούση και στον Νίκο Παντέλη έγινε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας, αλλά ο έμπειρος τεχνικός δεν δέχθηκε. Κρούση και στον Νίκο Παντέλη έγινε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας, αλλά ο έμπειρος τεχνικός δεν δέχθηκε.

Ο Απόλλων Λάρισας έχει κάνει κρούσεις σε προπονητές που γνωρίζουν την κατηγορία, ανάμεσα τους και ο Μαρσέλο Τροϊζι με τον Νίκο Παντέλη. 

Στα «γνωστά νερά» της Football League ψάχνει για προπονητή ο Απόλλων Λάρισας και ήδη έχει κάνει κρούσεις σε προπονητές με θητεία στην κατηγορία. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μαντζανάς, προχωρά στο θέμα των ανανεώσεων χωρίς να έχει ακόμη τελειώνει με το θέμα του προπονητή, αλλά ουσιαστικά «εκτελεί» τις προτάσεις του τεχνικού επιτελείου που προχώρησε την προηγούμενη σεζόν. 

Το δεδομένο είναι πως η συνεργασία με τον Νίκο Θεοδοσιάδη δεν θα συνεχιστεί και ήδη έχουν γίνει κρούσεις στον Μαρσέλο Τροϊζι και τον Νίκο Παντέλη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν προχώρησε άμεσα καμία από τις δύο περιπτώσεις, ειδικά του Έλληνα τεχνικού που επιστρέφει πιθανότατα στον Διαγόρα. Για τον Τροϊζι, όμως, μπορεί να υπάρχει ακόμη ένα ραντεβού ώστε να διαπιστωθεί αν οι δύο πλευρές μπορεί να συνεργαστούν. 

Ο Μαρσέλο Τροϊζι από την άλλη πλευρά ξεκίνησε το πρωτάθλημα στην Καλλιθέα και συνέχισε στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ, αλλά η θητεία του ήταν αρκετά σύντομη. Πάντως, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρχει εξέλιξη και στο θέμα του προπονητή και να προχωρήσει ο σχεδιασμός και στις μεταγραφές, αλλά και την προετοιμασία της ομάδας. 

Last modified onΚυριακή, 08 Ιούλιος 2018 13:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep