Τρίο παραμονής

Οι Παϊτέρης, Σουλιώτης, Λίταινας ανακοινώθηκε ότι παραμένουν στον Απόλλωνα Λάρισας.

Την παραμονή του τερματοφύλακα, Παναγιώτη Παϊτέρη, του στόπερ, Δημήτρη Σουλιώτη και του επιτελικού μέσου, Δημήτρη Λίταινα ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας. Βέβαια, η διοργανώτρια αρχή στη λίστα με τους ελεύθερους, δηλαδή αυτούς των οποίων τα συμβόλαια έληγαν στις 30/06/18, είχε συμπεριλάβει μόνο τον πρώτο, κάτι που σημαίνει ότι οι άλλοι δύο ούτως ή άλλως δεσμεύονταν...

Η ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά από συζήτηση που έγινε με τρεις βασικούς παίκτες της ομάδας, αποφασίστηκε η συνέχιση της συνεργασίας, με απώτερο σκοπό την όσο καλύτερη αγωνιστική παρουσία που θα πρέπει να έχουμε στο πρωτάθλημα της Football League 2018-19.

Μάλιστα παρότι οι Λαρισαίοι παίκτες δέχθηκαν κρούσεις για να πάνε σε άλλες ομάδες της κατηγορίας, αλλά και της Super League αυτοί έθεσαν σαν πρώτο μέλημά τους την συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτη Μαντζανά και τη διάθεση τους να συνεχίσουν -όντας- έχοντας και δεύτερο χρόνο συμβόλαιο, μαζί μας.

Έτσι ο γκολκίπερ Παναγιώτης Παϊτέρης, ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Σουλιώτης και ο επιτελικός μέσος Δημήτρης Λίταινας θα είναι κοντά μας και στην νέα προσπάθεια που θα κάνουμε για διάκριση, στην Football League. Και έπεται συνέχεια...».

Last modified onΠέμπτη, 05 Ιούλιος 2018 00:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep