«Έχει εξοφληθεί ο Τζάνης»

Ο Απόλλων Λάρισας πήρε θέση για την ανακοίνωση του Διαιτητικού με την αφαίρεση βαθμών.

[googlead][/googlead]

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι επιβλήθηκε αφαίρεση τριών βαθμών στον Απόλλωνα Λάρισας για οφειλές στον Χρήστο Τζάνη. Η θεσσαλική ομάδα, ωστόσο, ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής με τη «μηδαμινή προσφορά» έχει εξοφληθεί και πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας θέλει να ενημερώσει όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για αφαίρεση 3β. από το πρωτάθλημα της Football League λόγω της περίπτωσης του Τζάνη (παίκτης που κόστισε ακετά χρήματα στην ΠΑΕ και δεν αγωνίσθηκε παρά μόνο ελάχιστα λεπτά με μηδαμινή προσφορά).

Και αυτό γιατί την επομένη (18/04) του Δικαστηρίου (που έγινε στις 17/04) με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, παρότι είχε προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών, κατέβαλλε κανονικά όλα τα χρήματα που όφειλε στον κ. Τζάνη. Και εννοείται ότι στα χέρια μας αλλά και στα αρμόδια δικαστικά όργανα υπάρχουν όλες αυτές οι αποδείξεις. Αυτό δια το τυπικό μέρος μιας τυπικής ανακοίνωσης του Διαιτητικού Δικαστηρίου, που όμως δεν μας αγγίζει».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 13:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep