Επιβολή ποινής για Απόλλωνα

Το Διαιτητικό Δικαστήριο επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Απόλλωνα Λάρισας για την οφειλή στον Χρήστο Τζάνη.

[googlead][/googlead]

Στο στάδιο της επιβολής ποινής προχώρησε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για την ληξιπρόθεσμη οφειλή τού Απόλλωνα Λάρισας προς τον Χρήστο Τζάνη.

Η απόφαση εκδόθηκε την Παρασκευή 27 Απριλίου οπότε βάσει κανονισμού η ΠΑΕ πρέπει να εξοφλήσει τον πρώην παίκτη της εντός τριών εργάσιμων ημερών (δηλαδή μέχρι Πέμπτη 3 Μαΐου, επειδή μεσολαβεί και η Πρωτομαγιά). Εάν αυτό δεν συμβεί, τότε η υπόθεση θα πάει στο στάδιο της ενεργοποίησης ποινής. Μετά την έκδοση απόφασης θα δοθεί προθεσμία 3+5 εργάσιμων στην ΠΑΕ να πληρώσει για να μην αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:

«Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΖΑΝΗ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 59 /2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 12:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep