«Μας στέρησαν την απόλαυση»

Άδικη ήττα (1-0) χαρακτήρισε ο Νίκος Θεοδοσιάδης αυτή του Απόλλωνα Λάρισας από τον ΑΟ Τρίκαλα και μίλησε για άλλους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο στο αποτέλεσμα.

[googlead][/googlead]

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Νίκος Θεοδοσιάδης μετά την ήττα (1-0) από τον ΑΟ Τρίκαλα. Όπως τόνισε: «Άλλοι παράγοντες έπαιξαν ρόλο στο αποτέλεσμα». Αναλυτικά:

«Μία άδικη ήττα για εμάς, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα επιβάλαμε τον ρυθμό μας κι αναγκάσαμε τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο. Νομίζω, όμως πως εμείς κάθε Κυριακή θέλουμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο και μιλάω για όλους όσοι έρχονται στο γήπεδο. Δυστυχώς κάποιοι σήμερα μας στέρησαν αυτή την απόλαυση. Ήσασταν στο γήπεδο και βγάλατε τα συμπεράσματά σας. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο.

Θέλω μόνο να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Για ακόμα μια φορά ήταν κυρίαρχοι σε ένα παιχνίδι. Δεν λέει κάτι αυτό το αποτέλεσμα για εμάς, γιατί τα παιδιά προσπάθησαν και ήταν καλύτεροι. Όπως σας είπα, όμως άλλοι παράγοντες έπαιξαν ρόλο στο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για τη νίκη που πέτυχαν κι εύχομαι καλή συνέχεια. Εμείς θα ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι και τη Μεγάλη Τετάρτη που υπάρχει αγωνιστική δράση το μυαλό μας στρέφεται στο παιχνίδι με την Καλλιθέα».

Ο Δημήτρης Σουλιώτης ανέφερε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι πάλι στην πόλη και στην οικογένεια του Απόλλωνα. Σχετικά με το παιχνίδι είδατε πως ήταν ισορροπημένο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κάποιες, όμως που ήταν στη κρίση του διαιτητή και τα δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς συνεχίζουμε. Πιστεύουμε όλοι στην ομάδα και έχουμε ως στόχο να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

Last modified onΣάββατο, 31 Μάρτιος 2018 18:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep