Έτοιμος για Αιγίνιο

Με 19 ποδοσφαιριστές, αλλά χωρίς Σουλιώτη η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αιγινιακό. 

[googlead][/googlead]

Συνέχεια στην πολύ καλή πορεία του τελευταίου διμήνου θέλει να δώσει ο Απόλλων Λάρισας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αιγινιακό (24/3, 15:00). Οι «κυανόλευκοι» έχουν πλέον σταθεροποιηθεί στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος και θέλουν να μείνουν εκεί μέχρι τέλους. 

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Παρασκευή (23/3) με τον Δημήτρη Σουλιώτη να κρίνεται ανέτοιμος και να μένει εκτός αποστολής. Όπως και οι Ηλίας Κωτσιαριδης και Κωνσταντίνος Γκιντίδης, που προέρχονται από μικροτραυματισμούς και αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Στην αποστολή δεν μπήκαν ακόμα οι Λαμπίρης, Τζέλλος, Χαραλαμπόπουλος, Λουκάς, Κακάμης, Συράκος, Μίσκου.

Η αποστολή: Παϊτέρης, Φιρινίδης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγρόδημος, Μαυριάς, Καρακατσάνης, Κανούλας, Σουλίδης, Ιβανίδης, Γαρυφαλλόπουλος, Τσιλούλης, Δημολιός, Λίταινας, Γ. Ανδρέου, Χατζής, Τσαναγουίτ.

Last modified onΠαρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 17:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep