«Εξέπληξαν και εμένα»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε για την απίστευτη αντίδραση των ποδοσφαιριστών του σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές ιδιαιτερότητες. Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε για την απίστευτη αντίδραση των ποδοσφαιριστών του σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές ιδιαιτερότητες.

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε για την απίστευτη αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Λάρισας μετά την ήττα στις Σέρρες.

[googlead][/googlead]

Φόβους για τον τρόπο που θα μπορούσαν να διαχειριστούν το ιδιαίτερο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας είχε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, αλλά οι ποδοσφαιριστές του κατάφεραν να τον κάνουν να τους δώσει συγχαρητήρια μετά το τέλος και τη νίκη τους με 4-1. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Θεοδοσιάδη μετά τη νίκη με 4-1 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας:

«H αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που προερχόμασταν από ένα άτυχο αποτέλεσμα για εμάς μέσα στον Πανσερραϊκό, φοβόμουν πάρα πολύ την αντίδραση και τη συμπεριφορά των παιδιών σε αυτό το ματς. Για μία ακόμα φορά, όμως, με την εμφάνισή τους και την απόδοσή τους σε όλο το 90λεπτο εμένα με αποστόμωσαν και με αναγκάζουν να πω μόνο καλά λόγια.

Τους αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια για αυτή την πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Νομίζω πως η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και το σκορ τα λένε όλα σήμερα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα αυτό και θεωρώ πως το κάναμε πάρα πολύ καλά.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους παίκτες. Η αντίδραση που έβγαλαν μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό ήταν τέλεια. Συνεχίζουμε με πολύ δουλειά και όπως έχω πει το κίνητρο για εμάς είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Κάθε Κυριακή θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ότι δουλεύουμε στις προπονήσεις θέλουμε να το βγάζουμε στο γήπεδο. Θέλουμε να φτάσουμε αυτή την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται, αν κι έχουμε φτάσει ήδη σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Καλή συνέχεια στην Αναγέννηση Καρδίτσας που ξέραμε πως είναι ένα κομβικό παιχνίδι και για αυτούς, γιατί παίζουνε τη σωτηρία τους και ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν για εμάς. Περιμέναμε να βρούμε κλειστούς χώρους και χρειαζόμασταν υπομονή και ηρεμία. Είχαμε αυτά τα στοιχεία στο παιχνίδι μας και πετύχαμε τέσσερα υπέροχα γκολ».

Last modified onΚυριακή, 18 Μάρτιος 2018 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep