Μετράνε αντίστροφα… (video)

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο με την πορεία των εργασιών στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο την περίοδο του Πάσχα. 

[googlead][/googlead]

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και πλέον ο Απόλλων Λάρισας μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στο «σπίτι» του. Μάλιστα την Παρασκευή (16/3) οι «κυανόλευκοι» ΠΑΕ έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται η πορεία των έργων.

Συγκεκριμένα ο αγωνιστικός χώρος είναι απόλυτα έτοιμος, με την ομάδα να έχει κάνει ήδη κάποιες προπονήσεις σε χαλαρούς ρυθμούς, η Θύρα 2 βρίσκεται στο τελικό της στάδιο με την τοποθέτηση καθισμάτων ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την Θύρα 1. Από κει και πέρα απομένει η τοποθέτηση δημοσιογραφικών θεωρείων και κάποιες εργασίες στη φυσούνα και στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων.

Πάντως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της Θεσσαλικής ΠΑΕ το γήπεδο αναμένεται να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνα της Football League γύρω στο Πάσχα, δηλαδή στο πρώτο δεκαπενθήμερο Απριλίου. 

Στον αγωνιστικό τομέα, η προπόνηση της Παρασκευής (16/3) ήταν πρωινή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τον Νίκο Θεοδοσιάδη, πέραν του Σουλιώτη που θα προφυλαχθεί κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Media

Last modified onΠαρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 17:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep