Η πρώτη φορά χωρίς αντίκρισμα

Τι συνέβη για πρώτη φορά στην καριέρα τού ποδοσφαιριστή τού Απόλλωνα Λάρισας Δημήτρη Μαυριά.

[googlead][/googlead]

Για 8η φορά στην καριέρα του σκόραρε σε αγώνα Football League ο Δημήτρης Μαυριάς, αλλά ήταν η πρώτη που το γκολ του δεν είχε βαθμολογικό αντίκρισμα για την ομάδα του.

Ο 21χρονος winger μείωσε το σκορ στο εκτός έδρας παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας με τον Πανσερραϊκό, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν απέφυγαν την ήττα (2-1).

Μέχρι πρότινος ο Μαυριάς είχε έξι νίκες και μία ισοπαλία σε παιχνίδια που κούνησε πλεκτό. Μάλιστα, ο Πανσερραϊκός εξελίσσεται και σε αγαπημένο του στόχο, αφού σκόραρε για τρίτη φορά στην καριέρα του απέναντι στα «λιοντάρια».

Επίσης, τα τέσσερα φετινά τέρματα αποτελούν και ατομικό ρεκόρ σε μία σεζόν για τον Μαυριά που είχε τρία με την Αναγέννηση Καρδίτσας το 2015-16.

Ως παίκτης της ΑΣΑ έδρασε το 2015-16 απέναντι στον Φωκικό (4-0) και το 2015-16 κόντρα σε Λάρισα (1-1), Πανσερραϊκό (1-0) και Παναιγιάλειο (3-1) σε εντός έδρας αγώνες.

Με τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας σκόραρε τη φετινή σεζόν με αντιπάλους Πανσερραϊκό (3-0 εντός), Παναιγιάλειο (0-1 εκτός), ΑΟ Χανιά - Κισσαμικό (2-0 εντός) και ξανά Πανσερραϊκό (ήττα 2-1 εκτός).

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep