Διαψεύδει Κούγια και προκαθορισμένα

Με δήλωσή του στο σάιτ του Απόλλωνα Λάρισας ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος διαψεύδει τον Αλέξη Κούγια και τα προκαθορισμένα αποτελέσματα.

[googlead][/googlead]

«Μου έχει πει ενώπιον κόσμου ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, που τώρα έχει αποχωρήσει, ο Ανδρέας ο Λαμπρόπουλος, ότι έμπαιναν πρόσωπα μέσα στα αποδυτήρια και τους έλεγαν τι να κάνουν και τι σκορ να φέρνουν» δήλωσε στο ραδιοφωνικό Metropolis ο Αλέξης Κούγιας, οπότε ήταν μάλλον αναμενόμενο ότι θα αντιδράσει δημόσια ο παίκτης...

Ο Λαμπρόπουλος -μέσω δήλωσής του στην ιστοσελίδα του Απόλλωνα Λάρισας- διέψευσε τον Αλέξη Κούγια και τα προκαθορισμένα αποτελέσματα.  

Αναλυτικά:

«Με επίσημη τοποθέτηση του, στο official site apollonlarissasfc, ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας Ανδρέας Λαμπρόπουλος αναφορικά για τα όσα ειπώθηκαν και ανέφεραν το όνομα του, δηλώνει τα εξής:
 
"Ουδέποτε μου έχουν πει ή έχω ακούσει ή έχω ζήσει τέτοιου είδους καταστάσεις μέσα στα αποδυτήρια του Απόλλωνα Λάρισας. Και φυσικά ποτέ δεν έχω μιλήσει, ούτε βέβαια και στον κ. Κούγια, για πράγματα που δεν έχουν συμβεί.

Το πέρασμα μου, από τον Απόλλωνα, μπορεί να ήταν σύντομο, αλλά μου έχει αφήσει μόνον φιλικές αναμνήσεις"».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018 12:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep