Logo
Print this page

Πακέτο από Νίκη Βόλου

Ο Δημήτρης Δημολιός είναι το 6ο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα Λάρισας, το 5ο που προέρχεται από τη Γ' Εθνική και το 2ο από τη Νίκη Βόλου.

[googlead][/googlead]

Η μεταγραφική στόχευση του Απόλλωνα Λάρισας στη Γ' Εθνική απέφερε και την προσθήκη του Δημήτρη Δημολιού.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Απόστολου Γαρυφαλλόπουλου η ΠΑΕ γνωστοποίησε και την έναρξη της συνεργασίας με έναν ακόμη παίκτη που κατάγεται από τη Λάρισα και προέρχεται από τη Νίκη Βόλου.

Ο Δημολιός έχει μία συμμετοχή στη Football League με τη φανέλα του Τυρνάβου τη σεζόν 2013-14 και μετράει 80 παρουσίες στη Γ' Εθνική με Δωτιέα Αγιάς, Σπάρτη και εσχάτως με την ομάδας της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Να σημεωθεί ότι είναι το 6ο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα και το 5ο από την τρίτη κατηγορία, μετά τους Γαρυφαλόπουλο (επίσης όπως προαναφέραμε από Νίκη Βόλου) Κωτσιαρίδη (Αλμυρός), Κανούλα (Μακεδονικός), Συράκος (επιστροφή από Αχιλλέα Φαρσάλων).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου (20/2/1995) Λαρισαίου Δημήτρη Δημολιού.

Ο Δημήτρης αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στην θέση του αριστερού μπακ χαφ και ξεκίνησε από την Ακαδημία Πλίτση.

Αγωνίσθηκε με την ομάδα του Τυρνάβου στην Football League και με τους Δωτιεα Αγιάς, Σπάρτη και Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Θεωρείται δικαίως σαν ένας από τους ανερχόμενους Έλληνες ποδοσφαιριστές, έχοντας πάρα το νεαρό της ηλικίας του, πολλές παραστάσεις και γεμάτες χρονιές.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαντζανας τον καλωσορίζουν στην "κυανόλευκη" οικογένεια και του εύχονται με υγεία να πετύχει, τόσο ατομικούς, όσο και ομαδικούς στόχους μαζί μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 15 Ιανουάριος 2018 13:10
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr