Νέα προσθήκη από Γ' Εθνική

Ο Απόστολος Γαρυφαλλόπουλος ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Η Γ' Εθνική είναι η αγορά που δείχνει προτίμηση ο Απόλλων Λάρισας για να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό. Με εξαίρεση τον Χαραλαμπόπουλο από τον Αχαρναϊκό οι Θεσσαλοί έχουν ήδη ανακοινώσει τους Κωτσιαρίδη (Αλμυρός), Κανούλα (Μακεδονικός) και την επιστροφή του Συράκου από τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Η νέα προσθήκη, λοιπόν, είναι ο Απόστολος Γαρυφαλλόπουλος από τη Νίκη Βόλου.

Ο 22χρονος (06/06/95) επιθετικός τον 1,5 τελευταίο χρόνο ήταν στη Νίκη Βόλου (23 συμμετοχές, 2 γκολ), ενώ προηγουμένως έπαιξε σε Πανθηραϊκό (12 ματς, 1 γκολ), Παναρκαδικό (16/3) και ΑΕΛ (10/2). Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου (6/6/1995) Λαρισαίου επιθετικού Αποστολη Γαρυφαλοπουλου. Ο Αποστόλης θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε τα τελευταία χρόνια το λαρισινό ποδόσφαιρο.

Ξεκίνησε από την Ακαδημία της Α.Ε.Λ., έπαιξε με την πρώτη ομάδα των «βυσσινί» στη Γ' Εθνική, πριν πάρει μεταγραφή, επί διοίκησης Πλεξίδα, στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Αγωνίσθηκε ακόμη σε Παναρκαδικό, Πανθυραικο και μέχρι πρότινος στην Νίκη Βόλου. Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και ο πρόεδρος αυτής κ. Παναγιώτης Μαντζανας, καλοσωριζουν τον νεαρό σέντερ φορ και εύχονται να είναι υγιής και να προσφέρει τα μέγιστα στον σύλλογο μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 15 Ιανουάριος 2018 12:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep