«Πρωταγωνιστές οι παίκτες μου…»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ τόνισε πως δεν είδε διαφορές μεταξύ της ομάδας του και του Άρη.- Συράκος: «Ήμασταν άτυχοι».

[googlead][/googlead]

Με ανάμεικτα συναισθήματα έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος ο Απόλλων Λάρισας. Ο Νίκος Θεοδοσιάδης είδε την ομάδα του να «κοιτάει στα μάτια» τον Άρη και όπως τόνισε χαρακτηριστικά δεν είδε διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων:

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη αλλά πιο πολλά συγχαρητήρια αξίζουν παίκτες μου. Κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα θεωρώ ότι αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές του αγώνα.

Και στο πρώτο ημίχρονο εμείς ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Κόντρα στην ροή του αγώνα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μόνο εμείς υπήρχαμε στο γήπεδο. Όπως και με Παναχαϊκή πληρώσαμε επιθετική δυστοκία. Οι τρεις χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το κλειδί του αγώνα. Αν πετυχαίναμε κάποιο γκολ, θα παίρναμε κάτι από το παιχνίδι.

Μην ξεχνάμε ότι εμείς είμαστε νεοφώτιστοι έχουμε άλλους στόχους. Η εικόνα που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια μας δίνει αισιοδοξία για την συνέχεια. Αν συνεχίζουμε έτσι και με τις μεταγραφές, να βρούμε λύσεις σε θέσεις που θέλουμε θα έχουμε πολύ καλύτερη συνέχεια.

Ξεχνάμε παιχνίδι γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, ακολουθεί το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας. Ακόμα και σε αυτά τα παιχνίδια ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι. Δεν είδα διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Άρης έχεις παίκτες με ποιότητα από μεγαλύτερες κατηγορίες». 

Παράλληλα ο τεχνικός των Θεσσαλών αναφέρθηκε και στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Αλκαζάρ: «Δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση στο γήπεδο, γιατί προηγήθηκε και η βροχή. Δυο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και σίγουρα έναν κακό γήπεδο τους επηρεάζει. 

Από την πλευρά του ο Νίκος Συράκος, που επανεμφανίστηκε με τα «κυανόλευκα», πρόσθεσε: «Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια δώσαμε το εκατό τοις εκατό των δυνάμεών μας. Ξέραμε ποιον είχαμε αντίπαλο.

Ήμασταν άτυχοι στο παιχνίδι. Χάσαμε ευκαιρίες θα μπορούσαμε να είχαμε διαφορετική τύχη αν πετυχαίναμε ένα γκολ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω και στην συνέχεια θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep