Ανακοίνωσε Κανούλα

Στο ρόστερ του Απόλλωνα Λάρισας εντάχθηκε ο Σάκης Κανούλας. Επέστρεψε ο Συράκος.

[googlead][/googlead]

Την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής με τον Σάκη Κανούλα  γνωστοποίησε ο Απόλλων Λάρισας. Ο 25χρονος μετά από 15 ματς χωρίς γκολ με τον Μακεδονικό επιστρέφει στη Football League, κατηγορία στην οποία έχει αγωνιστεί με τους Πανσερραϊκό (26 συμμετοχές, 3 γκολ) και Τύρναβο (10 ματς, 1 γκολ).

Ο νεοαποκτηθείς έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των Αναγέννησης Επανομής, Άρη, ΟΦΗ, Καβάλας και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Όσο για τις επιδόσεις του; Στη Super League έχει 16 παιχνίδια και 1 γκολ, στη Football League 33 ματς, 4 τέρματα, στη Γ' Εθνική 85 συμμετοχές και 20 γκολ. Από την Τετάρτη (10/01) θα ξεκινήσει προπονήσεις με τη θεσσαλική ομάδα όπως ανακοινώθηκε:

«Παίκτης της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας είναι και τυπικά από απόψε το βράδυ (σ.σ. 09/01/2018) ο πρώην επιθετικός του Πανσερραϊκού και του Μακεδονικού Σάκης Κανούλας που συμφώνησε με την λαρισινή ομάδα και θα δώσει άλλο επιθετικό τέμπο μαζί και με τα υπόλοιπα παιδιά.

Ο Κανούλας που έφθασε στην θεσσαλική πρωτεύουσα αργά το βράδυ της Τρίτης, υπέγραψε το συμβόλαιο του στα γραφεία της ΠΑΕ και αύριο θα προπονηθεί κανονικά μαζί με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο 25χρονος σέντερ φορ που είχε 26 συμμετοχές και 3 γκολ με τον Πανσερραϊκό την περσινή σεζόν στην Football League, τόνισε χαρούμενος που έρχεται σε μια ομάδα με ιστορία και οργάνωση, όπως ο Απόλλων Λάρισας και υποσχέθηκε να τα δώσει όλα, ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη του φετινού στόχου του λαρισινού συλλόγου. Η ΠΑΕ τον καλοσωρίζει και του εύχεται τα καλύτερα με την "κυανόλευκη" φανέλα».

Επιστροφή Συράκου

Εκτός του Κανούλα η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας έκανε γνωστό ότι επιστρέφει μετά από μερικούς μήνες δανεισμού στον Αχιλλέα Φαρσάλων ο Νίκος Συράκος. Ο 21 ετών επιθετικός είχε 13 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν. Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την επιστροφή του Νίκου Συράκου στην ομάδα, μετά τον 6μηνο δανεισμό του, στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Ο Μακεδόνας ποδοσφαιριστής ζήτησε να γυρίσει, πιστεύοντας ότι μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα, στην προσπάθεια που κάνει ο Απόλλωνας για να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, πίστευε και πιστεύει στην αξία του Νίκου γι αυτό και το μόνον που του εύχεται είναι να έχει υγεία και να πετύχουμε από κοινού τους στόχους μας...».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 00:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep