Με 16+1 παίκτες στην Πάτρα

Οι αποχωρήσεις εννιά παικτών, η τιμωρία του Χρήστου Αγρόδημου και ο τραυματισμός του Φάνη Τσιάτα οδηγούν ελλιπή τον Απόλλωνα Λάρισας στην Πάτρα.

[googlead][/googlead]

Ούτε 18αδα δεν θα συμπληρώσει ο Απόλλωνας Λάρισας στο κυριακάτικο (7/1, 15:00) παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, αν δεν επιταχύνει τη διαδικασία ενίσχυσης.

Με τα τωρινά δεδομένα ο κόουτς Νίκος Θεοδοσιάδης έχει στη διάθεσή τους 16+1 ποδοσφαιριστές, αν συνυπολογιστεί και ο νεοαποκτηθείς Ηλίας Κωτσιαρίδης (ανακοινώθηκε 3/1) του οποίου το δελτίο αναμένεται να εκδοθεί.

Γιατί πέρα από τις εννιά αποχωρήσεις (Βασίλης Σαχινίδης, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Πέτρος Κραβαρίτης, Θανάσης Σάββας, Πέτρος Διβανές, Νίκος Ιορδανίδης, Χρήστος Τζάνης, Αλεκσάνταρ Μίλιτς, Πασχάλης Βουτσιάς) στο ματς με τους Αχαιούς είχε δηλωθεί ότι θα εκτίσει την ποινή καρτών ο Χρήστος Αγρόδημος, ενώ είναι τραυματίας και ο νεαρός Φάνης Τσιάτας (υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση).

Οπότε απομένουν στο ρόστερ οι Παναγιώτης Παϊτέρης, Γιάννης Φιρινίδης, Κώστας Κουρτεσιώτης, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Βαγγέλης Ανδρέου, Βασίλης Πρατσίλας, Κωνσταντίνος Σκούπρας, Γιάννης Ανδρέου, Κώστας Χατζής, Θοδωρής Λουκάς, Κώστας Καμπέρης, Νίκος Σουλίδης, Δαυίδ Ιβανίδης, Δημήτρης Μαυριάς, Πλάτων Καρακατσάνης, Σωτήρης Τσιλούλης και ο νεοαποκτηθείς Ηλίας Κωτσιαρίδης.

Θεωρείται, βέβαια, δεδομένο ότι η ομάδα θα προχωρήσει σε κινήσεις ενίσχυσης. Το ερώτημα, ωστόσο, στην παρούσα φάση είναι πόσα νέα πρόσωπα θα προλάβουν το παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep