«Διαζύγιο» με τρεις…

Την λύση της συνεργασίας με τους Διβανέ, Σάββα και Ιορδανίδη ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας. 

[googlead][/googlead]

Αποχωρήσεων συνέχεια στον Απόλλωνα Λάρισας. Οι «κυανόλευκοι» επισημοποίησαν τη λύση της συνεργασίας τους με τους Θανάση Σάββα, Νίκο Ιορδανίδη (έχουν ήδη αποχωρήσει), ενώ έγινε γνωστό και το «διαζύγιο» με τον Πέτρο Διβανέ. Τόσο για τον Σάββα, όσο και για τους Ιορδανίδη, Διβανέ πρώτο το FL News σας είχε ενημερώσει για την αποχώρησή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από πλευράς της Θεσσαλικής ΠΑΕ: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την λύση συνεργασίας της με τρεις έξοχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην περσινή άνοδο της ομάδας στην Football League.

Οι στιγμές για όλους εμάς στον σύλλογο είναι άκρως συγκινητικές γιατί δεν θα συνεχίσουν κοντά μας, οι Πέτρος Διβανές, Σάκης Σάββας και Νίκος Ιορδανίδης. Τρεις αδαμάντινοι ανθρώπινοι χαρακτήρες, που η παρουσία τους κόσμησε την ιστορική ομάδα μας και που έγραψαν με ανεξίτηλα γράμματα το όνομα τους στην σύγχρονη ιστορία μας.

Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και όλα τα στελέχη της ΠΑΕ, ευχόμαστε τα καλύτερα στην συνέχεια της καριέρας τους και να γνωρίζουν ότι ήταν, είναι και θα παραμείνουν για πάντα φίλοι μας. Καλή τύχη όπου και να αποφασίσουν να πάνε και πάνω από όλα με υγεία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017 20:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep