«Απόλυτοι κυρίαρχοι»

Το παράπονο του Νίκου Θεοδοσιάδη και τα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Την κυριαρχία σε όλο το ματς με την Καλλιθέα είχε ο Απόλλων Λάρισας σύμφωνα με τον Νίκο Θεοδοσιάδη. Ο τεχνικός των Θεσσαλών, πάντως, εξέφρασε παράπονο, γιατί οι παίκτες του θα μπορούσαν να έχουν «καθαρίσει» το ματς. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις του:

«Μία πάρα πολύ σημαντική και πέρα για πέρα δίκαιη νίκη για μας. Μέσα από πολύ καλό ποδόσφαιρο, από ποδόσφαιρο κατοχής, πρωτοβουλίας και δημιουργίας. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν απόλυτοι κυρίαρχοι. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Έχω καταγράψει τουλάχιστον δέκα τελικές και θεωρώ ότι είναι μια νίκη που μας δίνει κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Νομίζω ότι αξίζουν περισσότερα από αυτά που έχουν δείξει μέχρι τώρα. Πρέπει σήμερα αυτή τη νίκη να την αφιερώσω αποκλειστικά σε αυτούς, γιατί το αξίζουν. Το μόνο που με στενοχώρησε από αυτούς είναι ότι ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι πιο εύκολο και να είχαμε μία άνετη και ευρεία νίκη, στα τελευταία πέντε λεπτά, ξέρετε πώς είναι το ψυχολογικό κομμάτι για να καταφέρεις να κρατήσεις το σκορ, δημιουργήθηκαν κάποια γεμίσματα και κάποιες ψηλές μπάλες, αλλά και πάλι σταθήκαμε όπως έπρεπε και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα κίνδυνο. Σε όλο το ματς μία φάση είχε η Καλλιθέα με το σουτ του Ταλέντο.

Δεν σημαίνει τίποτα. Ήδη το ξεχάσαμε το ματς, γιατί ακολουθεί την Τετάρτη ακόμα ένα δύσκολο στο Αλκαζάρ με τον Εργοτέλη. Οπότε καταλαβαίνετε ότι για να έχει αξία αυτή η νίκη πρέπει να πάρουμε το τρίποντο την Τετάρτη, ώστε να είμαστε καλά και να κάνουμε καλές γιορτές. Και πάλι συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη προσπάθειά τους και τη νίκη που πήραν. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Καλλιθέα και εμείς από αύριο κιόλας να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης».

Σε ερώτηση του FL News τι είχε διαφορετικό ο Απόλλων Λάρισας και πήρε το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο, ο Θεοδοσιάδης είπε:

«Δεν ήταν διαφορετικό. Όλα τα παιχνίδια στη Β' Εθνική είναι δύσκολα. Κάθε ομάδα έχει τις ιδιαιτερότητές της. Έτσι και η Καλλιθέα. Ήμασταν πάρα πολύ καλά διαβασμένοι και προετοιμασμένοι γι' αυτό το παιχνίδι. Περιορίσαμε τα ατού της Καλλιθέας και ιδιαίτερα τον Ταλέντο που είναι ένας πάρα πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και δεν δώσαμε το δικαίωμα στην Καλλιθέα να μας απειλήσει σε όλο το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα είπα στα παιδιά ότι εμείς πρέπει να έχουμε στην κατοχή μας τη μπάλα όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε, γιατί όταν της έχεις στην κατοχή σου κινδυνεύεις και λιγότερο. Τα παιδιά το έκαναν και το μόνο που με στενοχώρησε είναι ότι δεν μπορέσαμε να διευρύνουμε το σκορ και να ήμαστε πιο άνετοι. Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάρα πολλές τελικές, αλλά δεν ήμασταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 17 Δεκέμβριος 2017 18:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep